Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Jace Herondale
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Jace Herondale Empty

Mabel Amboise
Jonathan Lightwood Herondale
”– Értem – bólintott Jace. – Szólok, hogy cseréljék ki a bejegyzést a démonológiai tankönyvben „szinte kihaltról” arra, hogy „Alec szerint nem haltak ki eléggé. Ő úgy szereti, ha a szörnyek nagyon, nagyon kihalnak.” Akkor elégedett leszel?”
Jamie Campbell Bower Árnyvadászok20Intézetvezető
the devil is in the details

❖ Becenév:
Jace
❖ Születési hely, idõ:
Idris, 1998. január 18.
❖ Családi állapot:
Kapcsolatban
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális. jaceszexuális
❖ Foglalkozás:
Intézetvezető.
❖ Ismertet jel:
Szőke haj, kék szemek, és a legszexibb felsőtest.
❖ Átváltozás:
Születési ártalom.
❖ Rang:
 Intézetvezető.
❖ Család:
Voltam én már Wayland, Morgenstern és Herondale, de a Lightwoodokhoz húz a szívem.
❖ pozitív tulajdonságok
Jóképűség, tökéletesség, alaposság, őszinteség, tettrekészség, hova soroljam még?
❖ negatív tulajdonságok
Senki sem tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba. Erről bárkit meg lehet kérdezni.
❖ legnagyobb félelmed
Nincs ilyen szó a szótáramban.
❖ legnagyobb vágyad
Clary.
❖ legnagyobb titkod
Túl hosszú a lista.
❖ legnagyobb gyengeséged
Ehhez túl tökéletes vagyok.
❖ fõ fegyvered
Szeráfpenge és szerény személyem
look deeply into my eyes

" – Sajnos, Rév Asszonya, én maradtam az én egyetlen igaz szerelmem.
Dorothea erre harsányan felnevetett. – Legalább – mondta – nem kell tartanod a visszautasítástól, Jace Wayland.
– Nem feltétlenül van így. Időnként nemet mondok magamnak, hogy érdekesebb legyen."

Egy időben azt hittem örökre egyedül maradok, hogy ez az elképesztően szívdöglesztő arc csak az élet iróniája. Kalandok ezre várt rám, de egyikük sem volt képes kitölteni az űrt, kiszínezni ezt a sötét világot, amit nap, mint nap léptünk nyomán hagytunk. Mindannyian egyszerűek voltak, szürkék. A mi kis elzárt világunk hasonlatos teremtményei, tekintetüknél csak a szeráfpengéik voltak élesebbek. Harcra termettek, katonák, mint én magam is. Közben pedig teljesen mások. Amíg én mindent akadályt könnyedén vettem, nevetséges, de tagadhatatlanul Valentine tanításának köszönhetően, addig ők küzdöttek. Vért izzadtak, időt nem sajnálva edzettek. Ez egyetlen, amire igazán jók voltak, hogy motiváljanak. Ha ők küzdöttek, én is éreztem a kényszert. Meg akartam védeni őket, Alecet, Izzy-t, Maxet. Mindannyiukat.

"– Azt mondtad, sétálni mész! Milyen séta az, amelyik hat óráig tart?
– Hosszú?"

Nem olyan egyszerű dolog megnyílni másoknak. Valentine azt tanította nekem, hogy a szeretet egyenlő a halállal, kitörte a nyakát a sólymomnak, és ennek az emléke mai napig élénken él bennem. Aztán ő maga is átvert engem, Maryse bizalma is megingott, amikor megtudta, hogy igazából nem egy Wayland, hanem Valentine fia vagyok. Vajon mekkora esélye van annak, hogy nem árulnak el megint? A Klávé végig kémnek tartott, talán most is csak azért helyeztek ebbe a pozícióba, hogy könnyebben szem előtt tarthassanak. Különben igen csak furcsának találnám, hogy hirtelen két olyan embert tennének ilyen pozícióba, akik Valentine-nal szoros kapcsolatban állnak. Akármilyen hirtelen is tűnt el Alec, ez mindenképpen egy soha nem látott gyorsaságú reakció volt tőlük. Arról nem is beszélve, hogy Alec eltűnése hiába kavart nagy port, még mindig nem lett megoldva. A gyanú otrombán előretolakodik minden pillanatban, ahogy körbepillantok, főleg most, hogy végre Clary oldalán állhatok. Őt nem hagyhatom, hogy miattam keveredjen bajba.

„– Most jön az, hogy csíkokat szaggatsz a pólódból, és bekötözöd a sebemet? – tréfálkozott a lány. Gyűlölte a vér látványát, főleg a sajátjáét.
– Ha azt akartad, hogy tépjem le a ruháimat, csak kérned kellett volna. – Jace a zsebébe nyúlt és előhalászta az irónját – Sokkal kevésbé lett volna fájdalmas.”

Mert tudom, hogy te megérdemled. Te tökéletes vagy, velem ellentétben, aki még csak azt sem tudja, hogy honnét jött, s hová tart. Az elmúlt időszak pont olyan volt, mintha egyszerre 5 ajtó tárult volna fel előttem 1000 év után, és egy számláló elkezdett volna visszaszámolni 10 másodperctől, hogy döntsek. Felocsúdni sincs időm, a számláló vészesen kattog és én látom a lelki szemeim előtt, amint talpig feketében állsz előttem. Az irónod vészesen villan meg a kezedben és látom, amint egy újabb eszementül merész ötlet fogalmazódik meg a fejedben. Te annyira más vagy. Vad, fékezhetetlen, ezer meg egy kalandot ígérsz nekem. Te nem tétováznál a helyemben, tudod, hogy mit akarsz, és tenni is fogsz érte. Az én életembe is berobbantál, teljesen letarolva az egészet, és esélyt sem adva rá, hogy legyen erőm éppen csak egy pillanatra is visszagondolni rá. Megragadtad a kezemet és ellenvetést nem tűrve vezetsz egy olyan útra, aminek már a gondolatába is beleremegek. Megérdemelem én ezt? Már a tény, hogy meghaltam, és te visszahoztál is elég nagy jutalom. Kérhetek én még ennél többet? Megtehetem azt a kis távolságot, ami még közénk áll?
you can see the war inside

Silent Brothers
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true

Jace Herondale Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  
❖ the golden boy❖

Drága Jace! Jace Herondale 1842766431

Azt hiszem, hogy mondanom sem kell neked, hogy egy mindenki által nagyon várt canon karakterre esett a választásod. Hiszen azért Jace-ből, akár tetszik, akár nem csak egyetlen egy van és bevallom nekem ő a személyes kedvencem. Jace Herondale 1842766431 Nagyon szeretem a karaktert magát a saját küzdelmeivel és, ha valószínűleg nem lenne enyém Clary, akkor őt vittem volna helyette, hiszen olyan könnyű azonosulni a karakterrel, hiszen valamilyen szinten azt hiszem mindannyiunkban van egy kis darab Jace-ből. A félelem, hogy kötődünk valakihez, hogy megadjuk a lehetőséget arra, hogy teljesen összetörjenek minket...
Kíváncsian vártam, hogy milyen előtörténettel fogsz előállni, hiszen már nagyon vártam, hogy mi is lapul a tarsolyodban. Very Happy
Nagyon tetszett, ahogyan kiemelted magad a dolgokat egyszerre mutattad meg az erősségét, a gyengeségét és igyekeztél minél több oldalát rövidke kis történetrészletekbe beletörleszteni és ez szerintem sikerült is összehoznod! Jace Herondale 1842766431
Mindenképpen a játéktérre akarlak ereszteni, hiszen már nagyon hiányzik onnan a jelenléted.. Szóval gyerünk és mutasd meg mindenkinek, hogy ki is az a Jace Herondale, Lightwood, Wayland vagy akár Morgenstern, akit mindenkinek ismernie kell! Jace Herondale 1912333346

Gyorsan ejtsd meg a foglalókat, utána pedig szabadítsd magad rá a játéktérre, ahogyan azt kell! Jace Herondale 124822942

Jó szórakozást kívánok! Jace Herondale 4007549840

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jace Herondale
» Theresa Herondale-Carstairs
» jace herondale
» Jace Herondale
» Jace Herondale