Az úr egy canon démon karakter. Neki köszönhetően maradt életben Jonathan Morgenstern a saját kérésemre, áldozatomra. A saját gyermekemet áldoztam fel, avagy Jonathan-nal közös gyermekünket annak érdekében, hogy megmentsd a menny tüzétől, ami az életét követelte. Most bennem tombol a démonvére napról-napra változtatva és mocskolva be a lelkemet. Egy apró záradékot is hozzáadtál a mágiádhoz, amelyet rúna képében viselek a vállamon. Nem mehetek közel hozzá, hiszen abba belehalna. Mindkettőnk átélné a fájdalmát, de csak ő halna bele. Hiszen ő az utolsó szála az emberségemnek. Nektek démonoknak pedig most már, hogy bennem van a démonvér rám van szükségetek. Ő eldobható játékszernek tűnik a szemetekben. Ezért sem foglalkoztok már a sorsával.
A karakter javarészt szabadon alakítható mindössze annyi a megkötöttség vele szemben amennyit fent leírtam, hiszen ez a közös szálam van vele, illetve a sötét háború után a pokolban tartotta Alec Lightwood-ot, hogy ezzel is büntesse a fiát Magnus Bane-t.
Amennyiben kérdések merülnének fel a karakterrel kapcsolatban bármilyen téren üzenetben, levadászható vagyok! A play by teljesen szabadon alakítható! Nagyon várlak és biztosan sokan mások is!