| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
Leo & Jace ~ kb. 1 évvel ezelőtt, New York utcáin | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Leo & Jace ~ kb. 1 évvel ezelőtt, New York utcáin Pént. Aug. 09 2019, 14:21 | Nem is vártam tőle többet, mindössze csak Valentine nevét tudja hajtogatni. Igaz, ő nevelt fel, de ő és én két külön ember vagyunk, és sokkal többet tettem már, mint amennyit talán a lány valaha is fog. Az ő szavainak a szememben nincsen súlya, így mindössze csak felhorkantok, ahogy hallgatom őt. Nevetséges. - Pont úgy mondod, mintha te nem lennél eltelve magadtól. Márpedig, az alapján, amit művelsz, egyértelműen egy indokolatlanul magas lóról beszélsz. Nem sok mindent láttam még tőled, a graffitijeiden kívül. Márpedig addig nem is fogom elismerni. Lehetett akármilyen tragikus sorsa, engem nem fog tudni meghatni, hogy meghalt a parabatai-ja és ebbe belebolondult. Senkit nem fog érdekelni. A saját családja indított utána keresőhadjáratot, lévén szó, hogy összefirkálja az egész várost ahelyett, hogy a dolgát végezné, ha már egyszer annyira ragaszkodott hozzá, hogy a mi intézetünkbe jöhessen, tegyen is valamit. - Ha nem a te városod, akkor akár vissza is mehetnél a sajátodba, ahelyett, hogy máséban kárt okozol. Apád is keres már téged, biztosan nagyon el van ragadtatva a teljesítményedtől. - Szinte már egyszerűbb csak figyelmen kívül hagyni a szóra sem méltó kötözködéseit. Egyértelműen problémák vannak a fejével. Remélem, ha az apja utoléri, akkor minimum egy elmegyógyintézetbe záratja. - Én mindig is végeztem a munkámat, veled ellentében. Az meg, hogy Alec-et hozod fel, mint sértegetést, gyerekes. Csak magadat minősíted vele - megforgatom a szemeimet, miközben továbbra is karbafont kézzel állok, a vállaimat a falnak támasztva. Nincs túl sok kedvem vele szórakozni, ennél fontosabb dolgaim is lennének az intézetben. - Mindkettőnknek jobb lenne, ha most fognád magad, befognád a pofádat és visszajönnél végre az intézetbe. Vagy ha nem akarsz, nekem az is megfelel, szíves örömest kidobunk. - Nem mintha fogyna a türelmem, mindössze teljesen motiválatlan vagyok vele kapcsolatban. Látom, hogy ez mindössze időpazarlás, semmiképpen nem fogok tudni hatni rá. Ő már az a reménytelen eset, akit át kell passzolni a Klávénak, hogy ítélkezzen felette. |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Leo & Jace ~ kb. 1 évvel ezelőtt, New York utcáin Szer. Júl. 24 2019, 22:25 | Jace & Leo do you really want to mess with me? Váratlanul ért ennek a kis patkánynak az érkezése, de még ő sem volt képes arra, hogy visszacibáljon az Intézetbe. Ha arra lett volna szükség eltörtem volna az orrát, aztán az a csaj, aki úgy odáig volt érte pátyolgathatta ennek a kreténnek az amúgy is túlságosan nagy egóját. Megvető felhorkantással jeleztem, hogy cseppet sem érdekel sem az ő szánalmas élete, sem a barátaié. Sokkal jobban érdekelt, hogy merre járt Loys, és az, hogy mi történhetett vele, mint ennek a hólyagnak a papolása. − Nos, Morgenstern, szerintem egy életre nem mosod le magadról, hogy ki az apád. Hiába áltatod magad azzal, hogy nem az ő vére csörgedezik az ereidben, hogy te bizony jófiú vagy. A vér és a nevelés kötelez téged. Épp olyan vagy, mint ő. Apám sokat mesélt a fiatal korukról. Valentine akkor is egy arrogáns köcsög volt, pontosan úgy, mint ahogy te is egy beképzelt faszkalap vagy. Ezért sem szánok időt rád meg a szánalmas pajtásaidra. – Az én családomról sok mindent lehetett mondani, de azt nem, hogy árulók lennének, vagy a nephilimek ellen cselekednének. Én voltam a fekete bárány, aki kilógott a sorból, aki nem felelt meg a szabályoknak, aki nem élt olyan szigor alatt, mint a többi rokonom, de róluk rosszat nem lehetett mondani. Apám kegyetlen volt, ha a családja jóhíre forgott kockán, anyám pedig egy manipulatív dög volt, és olyan észrevétlenül smúzolt mindenkivel, hogy szerették őt. Én nem voltam egyikük sem. Engem nem lehetett kontrollálni. − Most, hogy ezt megtárgyaltuk, el is takarodhatsz – vetettem oda foghegyről, miközben a táskámból egy újabb festékes flakont halásztam elő. Annyira se érdekelt, mint Elizabeth nénikém porcelángyűjteménye. Azonban akaratlanul is felröhögtem, és a flakonnal rámutattam a srácra. − Először is, nem vagyok senkinek a csicskása. Ez nem az én városom, szóval takarítsd el magad után a szart, mert én nem dolgozok helyetted. Másrészt, a nyomornegyedben élők kevésbé irritálóak, mint a te görény képed. Amúgy meg… − Egy darabig hadonásztam a flakonnal, de ha nem figyelt oda eléggé, akkor előfordulhatott az is, hogy sikerült őt is lefújnom vele. – Mióta vagy ilyen kötelességtudó Morgenstern? Hajt a bűntudat a kár miatt, amit a családod okozott, vagy túl sok időt töltöttél a meleg pajtásoddal? Nem fordult meg a kicsiny fejedben az a gondolat, hogy éjjelente rád csorgatja a nyálát, vagy azt, hogy fiatal korotokban éjszakánként a párnáját csókolgatta téged képzelve oda? Megjegyzem: neki is meg a kis barátnődnek is pocsék ízlése van.Mindig is egy szemétláda voltam, de Jace rövid ismeretségünk alatt képes volt elérni azt, hogy szitoktengert zúdítsak rá. Egyszerűen kinyílt a bicska tőle a zsebemben, és már-már arról fantáziáltam, hogy nekibaszom a falnak, aztán otthagyom őt. Tudom, hogy szeretsz |
| Tárgy: Re: Leo & Jace ~ kb. 1 évvel ezelőtt, New York utcáin Szer. Nov. 21 2018, 18:52 | Mintha nem lenne jobb dolgom, mint New York nyomornegyedeit járni egy újonc miatt, akit éppen elkapott a kaland heve, úgy lököm ki az Intézet ajtaját. Még szerencse, hogy megcsináltattam a motort, így könnyűszerrel száguldok el a legtöbb feltételezett helyszínhez. A rúnák védelmében már majdnem élvezetes is, amint bőven a megengedett sebesség felett haladhatok, akár fent, akár az utcák sűrűjében. Szinte már érzem, el is engedtem Everleigh megtalálását, mindössze, ahogy átugrattam két épület között, eszméltem fel a festékszag miatt. Orrfacsaró, egyértelműen frissen fújt. Ilyen az én szerencsém, még véletlenül is tökéletesen teljesítek. Felsóhajtok, az épület tetején parkolom le a motort, és a tűzlépcsőt használva közelítem meg a lányt, hogy mindössze egy "Hey!" odakiáltással egyértelművé tehessem a jelenlétemet. - Lightwood, ha egy kicsit is több figyelmet szánnál a környezetedre, mint magadra, ezzel is tisztában lennél. Karbafont kezekkel állok előtte, mintha csak a legtermészetesebb dolog lenne vele összefutnom New York nyomornegyedeiben. Már nem miattam, inkább miatta. Vele ellentétben engem nem vonzanak az ilyen elzüllött helyek. Van ízlésem. Ő viszont úgy vettem észre, előszeretettel tartózkodik ilyen környezetben. Meglepő, ámbár nem annyira, mint kellene. Sok pletyka terjeng róla, és a családjáról Idrisben. Maryse nem egyszer fenyegetett, és hozta fel rossz példaként a lány életét. Mintha őt akár csak minimálisan is lehetne hasonlítani hozzám... - Legjobb tudomásom szerint nem azt kaptad feladatul, hogy lelkitársakra lelj a nyomornegyedben, hanem hogy tisztítsd meg a környéket, majd térj vissza. Csípős a nyelvem, szinte már fel se tűnik, hogy ezúttal akár Alec is beszélhetett volna. Túl ragadós a keresetlen stílusa, mégis kiválóan illik a jelenlegi szituációba. |
| Tárgy: Re: Leo & Jace ~ kb. 1 évvel ezelőtt, New York utcáin Kedd Nov. 20 2018, 15:07 | Jace & Leo this is the hunt Nehezen vallottam be magamnak, de felül kerekedett rajtam a magány. Néha azon kaptam magam, hogy halkan dúdoltam, vagy éppen motyogtam, mintha bárki a közelemben lett volna, hogy reagálhasson rá. Sose voltam nagy társasági ember, főként azért, mert az emberek nagy része kreténekből állt. Véletlenül se a saját stílusom miatt. New York egyik csövesek lakta környékén tanyáztam éppen, na, nem mintha engem bármiféle veszély fenyegetett volna. Egyrészt, a mondik nem láttak engem, másrészt meg különösebb szívfájdalom nélkül átvágnám annak a torkát, aki rám támad. Mindenesetre már teljesen átszoktam az éjszakai életmódra, így cseppet sem éreztem magam fáradtnak. Vagy lehet nem kellett volna meginni három doboz energiaitalt. Á, a franc se tudja igazán. Megint eszembe jutott egy hülye dal, így nem bírom megállni, hogy ne dúdoljak. Belemélyesztem a körmeimet a festékes dobozba, miközben mérgemben lefújom az eddigi művemet. New York szerte nyomokat akarok hagyni, hogy ha esetleg a parabatai-om látná, tudja, hogy itt vagyok. Bár ebben erősen kételkedtem már egy ideje, szóval inkább csak a feszültséget vezettem le vele. Valami hideg folyt végig a kezemen, ekkor vettem észre, hogy az ujjaimat megfogta a vörös festék. Elmélázva bámultam, ahogy lecsöpögött a földre. Rengeteg flakont kiürítettem, mire az egész téglafalt beterítettem, és az egész pocsékba ment. Dühödten rúgtam félre egy fémdobozt, ami hangosan csattant a falon. Magam is belerezzentem, mégis az utána felcsendülő hangtól kirázott a hideg. Szinte a hátamon felállt a szőr annyira irritált az a hang. Azt hittem, csak a képzeletem játszott velem, de amikor megfordultam, akkor szembesültem, hogy még nem kattantam be csendesen. – Lám-lám, Jace Wayland… – Összefontam magam előtt a karjaimat, aztán gunyoros mosollyal végigmértem őt. – Várj, csak… Wayland vagy te egyáltalán? Múltkor hallottam egy édes csevejt a származásodról. Morgenstern, Wayland, Herondale, Lightwood… Nem gondolod, hogy kicsit túl sok családhoz akarsz tartozni?Nem bírtam a srácot. Talán épp azért, mert pontosan olyan pökhendi volt, mint én magam. Megigazítottam a hátamon lógó táskát, nem adtam a jelét annak, hogy stresszelnék, holott rohadtul utáltam new york-i árnyvadászokkal összefutni. Ráértem |
| Tárgy: Leo & Jace ~ kb. 1 évvel ezelőtt, New York utcáin Csüt. Nov. 15 2018, 18:14 | |
| Ajánlott tartalom all the stories are true
| Tárgy: Re: Leo & Jace ~ kb. 1 évvel ezelőtt, New York utcáin | |
|
Similar topics | |
|
| |
|