A karakter egy canon sötét árnyvadász, akire mérhetetlenül szükségem van. Segíteni akartam rajtad, hiszen habár sötét árnyvadász lettem még mindig igyekeztem a maréknyi jót megőrizni, amely a régi árnyvadászokból fenn állt. Te sem akartál átváltozni, ahogyan én sem. Amikor kis híján meghaltál, vagyis sokkal inkább makacsságod sodort a halál szélére én megmentettelek. Megígértem, hogy mindvégig melletted leszek, hogy megszerezhesd a szabadságodat, ami koránt sem olyan könnyű, mint elsőre tűnik. Mindig van egy megmérettetés, amelyet teljesíteni kell ahhoz, hogy lojális rangúvá válhass. Most ez előtt állsz én pedig cserbenhagytalak. A saját fájdalmamba fordultam, miután megtudtam, hogy a testvérem talán tényleg halott, hiszen egy kimenőm során próbáltam felkeresni, de olyan, mintha teljesen felszívódott volna az árnyvadászok közül. Emiatt pedig egy élő zombivá változtam, mintha csak elvesztettem volna a saját akaratomat. De csak az életkedvem veszett oda. Vajon még képes vagyok visszatérni és segíteni téged vagy végső soron a halálod is az én kezemen szárad? Talán az egyetlen jó az, hogy ott van még Shawn is neked, akiben habár annyira koránt sem bízol, mint bennem, de legalább az ő támogatására számíthatsz.
|| Pb örülnék, ha maradna név valamelyest fix, mivel canon. Nagyon várlak! Jelentkezz, ha megérkeztél.