Könnyedén sétálok, a kezeimet zsebre vágtam, még csak nem is teszek úgy, mintha bármi dolgom lenne. Pedig még mennyire, hogy de. Sötétárnyvadászok feltűnését jelezte valami eszement paranoiás. Hármunkat küldtek ide, hogy feltérképezzük a parkot és a környékét. Eleve bolond gondolat volt ilyen kevés embert ide küldeni, nem, hogy még váljunk is szét... Legalább nem kell megerőltetnem magamat, én tisztában vagyok vele, hogy Winnie nem csinálna akkora hülyeséget, hogy lebukjon. Teljes kontrollt gyakorol a katonái felett, így még a véletlen műve sem lehet, hogy idekeveredtek volna. Az a kettő hadd rettegjen, legalább végre példát statuálnak nekik és annak az összes eszementnek ott a tanácsban. Elhessegetem ezeket a gyanúsan kárörvendő gondolatokat és inkább csak kiélvezem a pillanatot. Jó érzés végre szabadon mozogni, minden kíváncsi tekintet nélkül a hátamon. Szinte még most is hallom, amint egy utcasarokról visszacseng Jennett neve. A hideg is kiráz, hatalmasat rúgok egy kődarabba, ami egyenest a bokrok közé repül az ösvényről. Ciccentek, ahogy egy hangot vélek hallani. Halk sikoly, elhaló. Kutya ugatás, szinte érzem, hogy nem lehet jó vége, mégis engedek a kíváncsiságomnak. - Hé, nem tévedtél el? - a hangom cseppet sem barátságos, ahogy az arcomon ülő kifejezés sem nevezhető annak, mégsem rejtőzik egyik mögött sem rossz szándék. Hozom a megszokott formámat, ám két méterrel előtte megállok. Még így, a fekete köpeny rejtekéből is egyértelmű, hogy egy tündérrel van dolgom. Bár, az a komplett állatfarm, ami körülötte gyülekezik is elég árulkodó. Normális ember nem tart állatkertet és főleg nem lovagolja meg szőrén a lovat. - Ez nem a fajtádnak való hely. Jobb lesz, ha gyorsan visszaindulsz a királynőd karjai közé, mielőtt elkapnak. Sötétárnyvadászok jelenlétét jelentették innét. - Apró részlet mindössze, ami felett elsiklottam. Ki tudja, lehet ki sem bukik, hogy tisztában vagyok a tündérek és a sötétárnyvadászok között megszűnt kapcsolatról. Talán ez az aprócska lány tisztában sincs a jelenlegi helyzettel. Nem tűnik kompetensnek, ahogy ott a lova mögé bújva próbál eltűnni előlem. Te jó ég, mibe botlottam?
Tárgy: Re: Griffith park Hétf. Dec. 10 2018, 12:39
Lisa nyugtalan és felizgatja a többieket is. Nem lep meg, ez a kutya még csak két éves és igencsak aktív természettel van megáldva, amelyet a többiek nem tudnak maradéktalanul kielégíteni a számára. A teljes gyűjteményemből egyedül a legújabb kölyök, a kaukázusi juhász bírja egy ideig tartani vele a tempót, de amikor ő feladja és elalszik, akkor nem marad játszótársa, akivel lehetne. Ezért hetente egy éjszaka az övé, amikor őt és esetleg egy másik társát meg a lovamat kiviszem a világba, hogy szabadon rohangálhassanak. Tündérföldén ugyan több a szabad terület és egészségesebb a levegő, de ugyanakkor a tél birodalma nincs elég messze, így inkább az emberi világba viszem őket. Ott nincs határ, amelyet nem léphetnek át és egyébként is, a téli idő nekik nem sokat tesz. Meg nekem sem, a családi örökségemnek köszönhetően jól bírom a hideget. Arról nem is beszélve, mennyivel hűvösebb Szibéria, mint New York ebben az évszakban. Mégis, amikor arról van szó, hogy az állataim, akik az örök nyár birodalmában élnek, ne fázzanak meg, én vállalom a hosszabb túrát. Firebird és Midnight mindketten tökéletesen képzett lovak, nem a leggyorsabbak, így a nagyobb kutyák tudják velük tartani a tempót és most az éjfekete Midnight a tökéletes partner számomra. Mikor azonban felszállnék a hátára és magamhoz inteném Lisat, az egyik macskám is önállósítja magát. Sybilla mindig is túl kíváncsi és érdeklődő volt a világ iránt, én pedig lóval ritkán járok el közelre, így addig nyávogott a ló lábai körül sündörögve, amíg meg nem engedtem neki, hogy az ölembe üljön. Vicces, hogy neki jobb az egyensúlya egy mozgó lovon, mint nekem, aki jó pár évtizede gyakorolja ezt a sportot. így végül három állattal indulok el egy nem túl távol eső tündérkapu felé, amely az emberi világba, Amerika egyik déli államába vezet. Los Angelesben a tél egy könnyű ősszel ér fel, így sokkal vékonyabb köpenyt választok, mint tenném egy sima sétára. A fekete anyag könnyedén simul rá a a még feketébb ruhára, ami alatta rejtőzik, a csuklya pedig a hajamat is elrejti. Ez a szín túl halvány szőke a nyár udvarához általában... A kapu egyenesen a Griffith parkba vezet, egy helyre, amelyet kapukkal vesznek körül és éjjelre rendszeresen bezárnak, így a hajléktalanok nem ezeket a padokat választják maguknak ágyként. Én viszont nem szeretek azokra ráülni, így az egyik fa tövéhez vezetem a lovat, ahol könnyedén le tudok csúszni a hátáról és kiválasztani magamnak egy kényelmes helyet, mielőtt szabadon engednék az állatokat a felfedező körútra. Sybilla unja meg először, nagyjából fél óra után tér vissza hozzám, majd elhelyezkedik az ölemben összegömbölyödve. A lovam is a közelben legel már, csak Lisa járkál a közelben újabb és újabb illatok után kutatva. Nyugodt éjszaka. Egészen addig, amíg a semmiből át nem repül egy kő a bozótoson és telibe nem találja a macskát az ölemben, majd onnan lepattanva fel nem sérti a kezemet. Sybilla azonnal felugrik és keresztül gázolva rajtam egyenesen a faágakig fut. Én pedig kicsit ráijesztek egy akaratlan kiáltással, így mire felnézek a sérülésről, már a többi állat is mellettem van, harcra készen. Vagy védelemre, fogalmam sincs, hogyan fogalmazzam ezt meg jól... Egy férfi bukkan elő a bokrok közül, és azonnal összerezzenek, ahogy meglátom. Vajon mióta lehet itt és milyen közel jutott hozzám? A pánik pillanatok alatt kezd elfogni és a szavai sem segítenek rajta. És igaza van. Nekem mennem kellene. Lassan támaszkodom meg a fatörzsbe és emelkedem lábra, miközben a szoknyát gondosan elrendezem a lábaim körül. Soha, egyetlen pillanatra sem akarom, hogy megvillanjanak és erre ügyelek is. A férfi szerencsére nem lépett közelebb, így nem esik nehezemre állva maradni. A tény, hogy árnyvadász, nem sokat változtat a dolgokon. Újabban nem ő az első, akit látok. - Azonnal megyek, csak Sybilla még a fán van. Őt találta el a kő - mutatok fel az egyik ágra a fejem felett, ahonnan lefelé tekintget a macskám és igencsak óvatosan mozog közben. Ha jól sejtem, megsérült és most nem akar lejönni. A bizalmatlanság felső foka, de meg tudom érteni. A legtöbb állatot sérülten találtam és ugyan felgyógyultak, de a krémeket soha nem szerették meg, amelyekkel kezeltem őket. Lassan nyújtom ki a kezemet, próbálom arra ösztökélni a kis lányt, hogy ugorjon le, mert elkapom, de csak még jobban az ághoz bújik. Ez nem jó. És mágiával őt nem tudom leszedni. - Syb, gyere le cicuskám, nem akarlak itt hagyni - bár az az igazság, hogy nem is tudnám itt hagyni, ahhoz túlságosan kedvesek nekem az állataim. És ezt sajnos ők is jól tudják...
Tárgy: Re: Griffith park Szer. Dec. 26 2018, 19:10
Will & Crys
Save the world, save the cat...?
Talán szerencsétlenebb a helyzet, mint gondoltam. Óvatosan kel fel, mint a sérült vad, minden lépése bizonytalanságról uralkodik. Legszívesebben odamennék, leszedném a macskát a fáról és a kezébe nyomnám, ám az a sok kutya olyan védelmezően áll ott, hogy minimum darabokra kéne szaggatnom őket, ha a tündérlány és a fa közelébe akarnék jutni. Nem rossz, ha nem éppen távozásra akarnám bírni, mindenképpen megjegyezném, hogy hasznos állatok. Amíg a lány a macskával próbálkozik, egy kósza pillanatra megengedem magamnak, hogy Winnie felé kalandozzanak a gondolataim. Azt hiszem kicsit nyugodtabb lennék, ha egy ilyen jól képzett kutya vigyázna rá is. Na, nem mintha annyira szüksége lenne rá, de mást nem, legalább álmában vigyázná, ha már sem én, sem az az idióta nincs már mellette. - Nem a te macskád? Lehet jobban meg kéne nevelned. - Oldalra billentem a fejemet, ahogy a reménytelen akciót figyelem. Szinte már szánom, majdhogynem nem is értem, miként gondolhatta a királynő, hogy ilyen tündérekkel maga mellett majd leigázhatja az árnyvadászokat. Bár mi tagadás, vannak azért derék harcosok is közöttük. Azt hiszem Meliornnak hívták azt a tündért, aki ügyesen megállta a helyét a harcmezőn. Természetesen így sem vehette fel velünk a versenyt, mindössze az a furcsa mágia, amire ők képesek... Érdekes volt, meglepő, hogy mennyire kevés információja van róla a Klávénak. - Ha visszafogod a vérebeidet, leszedem neked onnan. - Addig is pedig zsebre tett kézzel ácsorgok a helyemen. Ráérek, talán még a hasznomra is vállhat, ha később azt mondhatom a többieknek, hogy találtam egy tündért. Átterelni a Klávé figyelmét erre a területre és hagyni, hogy Winnie megerősödhessen New Yorkban. Nem is rossz gondolat...
Tárgy: Re: Griffith park Pént. Jan. 04 2019, 21:53
Nem szeretem a vadászokat. Ijesztőek, erősek és nagyon kevés okuk van arra, hogy ne akarjanak megölni egy eltévedt tündért. Ez egy ilyen világ, mióta kitört a háború és velük szemben foglalt állást a királynő, a hegyes fül nem jelent túl kedves megítélést. És sajnos ők még akkor is kiszagolják, hogy valami rejtőzik a háttérben, ha éppen nem mágiával álcázzuk magunkat, hanem egyszerűen természetes eszközökkel. Például egyedi hajdíszekkel és fonási módokkal, amelyek általában az én kedvenceim. Annyit jelentenek, hogy bárhova mehetek, ahova szeretnék a nap folyamán, mert nem fogok vele lebukni egyik világban sem. Vannak tündérek, akik imádják kihangsúlyozni a nem emberi jegyeiket, de én nem tartozom közéjük. Számomra a jelentéktelen kinézet a jó. Még akkor is, ha nehezen hozom össze ilyen arccal. Meg színekkel. A nyár udvarában majdnem mindenki a nap állandó hatása miatt bronz barna. Én pedig nyakik felöltözve ülök az árnyékban. Elütök. Nem kicsit. A királynő kegyének köszönhetően, mégis megvan a nyugalmam. És amikor átadok egy-egy kutyát az új tulajdonosának, úgy érzem, értelmes dolgot teszek. A zene és az állatok sokat segítenek azokon, akik lelki teherrel küzdenek... - Ha egyedül lennék, már az ölemben lenne. A sérült állatok bizalmatlanok - úgy általában, de az enyémek leggyakrabban még a többinél is jobban. Ha nem kiképzésre keresek egy okosat, akkor én egyértelműen a legrosszabb állapotban lévő, leggyengébb vagy legvadabb példányt viszem magammal. Ők szépen, lassan megtanultak megbízni bennem is elfogadni a döntéseimet, de attól még nem lesznek oda a többi lényért, mert én is bizalmatlan vagyok velük. Ha valaki gyerek imádó kutyát akar nevelni, ne engem kérjen meg rá. Én az egy főre specializálódást tudom létrehozni gyakorlatilag bármelyik állat számára. - Rendben. A tarkójánál csípd össze a bőrét és nem fog harcolni - egyezek bele végül egy sóhajjal, mivel nekem nem sikerül még egyhamar lekönyörögni onnan a macskát, de ha tényleg sötét vadászok járnak erre, meglépnem illene ellenben. Egy messze nem olyan ijesztő, mint több és ugyan Lisa nem a legerősebb vagy harciasabb, de mégis az én kutyám. Midnight pedig van pár száz kiló, és ha ennyi izom indul el valaki felé, az elég egyértelműen meg tudja mutatni, hogy mikor érdemes hátrálni. És persze én nem tudok fára mászni sem. Sybilla pedig sérült és nem tudom, mennyire. Ha van, ami képes felülírni az alapvető rettegésemet, az egyértelműen az aggodalom az állataim miatt. Ez nem olyan nehéz döntés most, hogy már nem a férfi közelsége a legnagyobb gondom. Lassan, lépésekben hátrálok el a fától, egészen addig, amíg elérem a lovat és megkapaszkodhatok a hátában, a kutyám pedig követ. Neki is jobban tetszik, amikor csak engem kell figyelnie...
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Griffith park Szomb. Aug. 03 2019, 12:51
Will & Crys
A tündér esetlenségét figyelve szinte már szánom szegény lényt. Elképzelésem sincs, miképpen élhette eddig túl az árnyvilágban, vagy talán a nyár udvara ennyire kegyes lenne? Ha igen is, valószínűleg csak a saját fajtájukkal. Winnie-nek köszönhetően eléggé tisztában vagyok vele, mennyire rafináltak is a tündérek. Mert az igazság még mindig sokkal messzebb van attól, mint amit az árnyvadászok akár csak képzelni mernek. - Nem csak az állatok - rideg pillantással követem esetlenségét. Sérült, és pont olyan ijedt, mint a macska odafent a fán. A hasznavehetetlenségét a jelenlegi helyzetben nehéz lenne kellően kifejezni. Soha nem voltam oda érte, amikor a szituáció próbára tette a képességeimet. Szívem szerint pár lépéssel nekiszaladnék, felugranék a fára és még azelőtt elkapnám a macska grabancát, mielőtt annak ideje lenne elfutni, viszont ezt most nem tehetem meg. A többiek bármikor felbukkanhatnak mögöttem, ők pedig úgy tudják, hogy nem ez a típus vagyok, sőt. Teljesen motiválatlan és a segítőkészség legkisebb hajlama is hiányzik belőlem. Arról nem is beszélve, hogy nem tüntetne fel túl jó színben, ha segítőkezet nyújtanék egy tündérnek. - Ezután viszont érdemes lenne minél előbb eltűnnöd. Többen is itt vagyunk átfésülni a terepet, ha nem akarod, hogy a sötét árnyvadászok helyett mi kapjunk el, az állatkerteddel együtt távozz, de tüstént. - Már rá sem nézek. Egy gyors mozdulattal veszem ki a kezeimet a zsebemből, de már közben neki is indultam, hogy már csak feljebb kelljen húznom magamat az ágon és elkapni a macskát a nyakánál fogva, pont mint ahogyan a tündér kérte. Vissza leugrom, és az egyik kezemben magam elé tartva indulok meg a lány felé. - Mit gondolsz, mostantól bírni fogsz vele? - Kétely visszhangzik a hangomból, ámbár nem állít meg a feltételezésem abban, hogy a kezébe nyomjam az állatot.
Tárgy: Re: Griffith park Szer. Szept. 04 2019, 21:05
Tudom, hogy a lábamat nézi a férfi. Még akkor is érzem a tekintetét ott, amikor éppen a macskát figyeli látszólag és minden önuralmamra szükségem van ahhoz, hogy ne akarjam megigazítani a szoknyámat. Eltakar az mindent, ami kell és éppen egy-két centivel a föld szintje alatt ér véget, hogy ne hagyjon maga után feltűnő nyomokat, amikor sétálok, mégis biztosan takarja a cipőimet járás közben. Akarom mondani akkor, amikor lebegek, éppen csak a föld felett, hogy ne legyen olyan feltűnő, igazából nem terhelem a fájó végtagjaimat az idő nagy részében. Főleg esténként teszem meg, amikor már érzem, ha tényleg próbára tettem korábban az erőmet. És a legtöbb tündér rendezvény általában este kezdődik el, amikorra én elfáradok. Meg persze sokszor a sötétség megnyugtat, elhiteti velem az illúzióját a láthatatlanságnak. Tudom, hogy tündér mágiával is el lehet tűnni, de én nem irányítom elég jól ahhoz, hogy ezzel ténylegesen megpróbálkozzam. Így marad a fekete ruha minden mennyiségben és rétegben. A legnagyobbnak olyan alsó szoknyája van, ami fél méteres teret tölt be... - Tessék? ... Mármint igen, igaza van - suttogom és próbálok nem arra gondolni minden erőmmel, hogy én vagyok a másik bizalmatlan sérült. Csak éppen ez az igazság és abból is a böhöm nagy fajta. Legalább a tudattól nem kezdek el remegni. Haladás. A libabőrt így is érzem magamon, de ez is több mint amire eddig képes voltam. Szóval összegyűjtöm a többi állatot, távol maradok és csak figyelem, ahogyan alig pár pillanat alatt ő eljut a macskámhoz. A figyelmeztetését pedig szinte meg sem hallom, annyira lüktet a fülemben a vérem. Hallom minden szívdobbanásomat és nem igazán lassúak. Ha nem tündér lennék, elvitt volna a szívem már nagyon-nagyon régen. Így viszont? Csak eltompít a pánik, annyira, hogy majdnem elejtem a frissen vissza kapott macskámat is. - Ohm, igen... biztosan - suttogom halkan, miközben egyenesen Midnight felé tartok. A lovam nyeregtáskája egy kincses bánya, többek között van benne hám és póráz a macskához is. Pillanatok alatt belebújtatom és hozzákötöm a nyereghez. Sybilla tud lovagolni, most pedig le sem eshet a lóról. És így nem is szalad el. Mire készen vagyok, csak Lisa van hátra, akinek jó kutyaként nem kell kétszer jeleznem, hogy jöjjön. Csak annyi időre marad hátra, hogy a vadászt szaglássza meg. Majd megmerevedjen és elkezdjen a mellső mancsával földet kaparni. Ez egy új jel, amit tanult. Azt jelenti, vért érez rajta. - Nem sértette fel valamelyik ág a kezét? - kérdezem óvatosan végig mérve a férfit és remélve, hogy a legártatlanabb magyarázat az igaz. Ha nem, akkor vagy friss sérülése van, amelyet vadászok és a rúnáik mellett nem tudok elképzelni, vagy a ruháján van vér, mert másnak ártott. Ez a gondolat pedig elég is, hogy lesápadjak még jobban.
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Griffith park Csüt. Szept. 05 2019, 22:33
Will & Crys
Nem akarom tudni a rettegésének okát, tudom, hogy mindössze csak megzavarna. Túl törődő vagyok, ha Winnie mellett akarok állni, akkor nem szabad hagynom, hogy ilyen és hasonló érzések foglalkoztassanak. Meg kell keményítenem a szívemet, hogy büszkén állhassak mellette. Ez pedig akármilyen kegyetlen is, a tündér lány pont tökéletes gyakorlásnak. Már amúgy is fél, csak ki kell használnom a benne rejlő rettegést, és elhatalmasítanom felette, hogy már menekülni akarjon előlem. - Én nem a felettesed vagyok, nekem nem kell mindenre helyeselned. De... Mindegy, felesleges neked magyarázkodnom. - Szigorúan pillantok le rá, kezeimet szorosan fonom karba a mellkasomon. Egy pillanatra talán megszántam szegény lányt. Sebesülten, egyértelműen rettegve... Mondanám, hogy nincs mitől félnie, de ez nem igaz. Még ha jelenleg nem is áll szándékomban ártani neki, ha Winnie útjába kerülne, minden gondolkodás nélkül vágnám le. Álszent dolog lenne ilyesmit állítanom. Jobb hát, hogy szóra sem méltatom. Valószínű, hogy semmi értelme nem lenne leállnom vele cseverészni. Nem vinne minket előrébb a terveinkben. - Ki tudja? Lehet, hogy az előző áldozatom vére. Egy, vagy két karcolást még nem tartok számon. - Márpedig egyértelműen az, még ha nem is ismerném be neki, hogy megsérültem. Nincs hozzá köze, ámbár talán árulkodó lehet a számára, ahogy a nadrágomba törlöm a tenyeremet. Viszont nincs szükségem semmilyen bájitalra, kötszerre vagy tündérvarázslatra. Ha végre lelép, majd felrajzolom magamnak a gyógyító rúnát. Vagy, ha végre beérnek a többiek, lehet, hogy előadom, hogy elestem. Tökéletes! Legalább még egy kicsit ronthatok az imázsomon.
Tárgy: Re: Griffith park Csüt. Szept. 05 2019, 23:28
Nem a felettesem, nem kell helyeselnem a szavaira. Ez olyasmi, amit nem először és nem is utoljára hallottam valakinek a szájából, aki ennek a világnak a tagja. És mégis, szinte mindig követem a papír formát és továbbra is csak bólogatok az észrevételeikre. Egyrészt, mert igazuk van. Másrészt, én a női tudatlanság és elnyomottság díszpéldánya tudok lenni, nem igazán van elég erőm szembe menni egy férfival. A tündérek között a legnagyobb részben az életemet a ténynek köszönhetem, hogy a királynőnk a nevéből kikövetkeztethetően nem hím nemű és a világ minden türelmét a magáénak mondhatja, amikor rólam van szó. Valakiről, aki félénk, szótlan az idő nagy részében és minden egyes porcikája gyűlöli, ha személyes témáról kell valakivel beszélnie. Legyen elég az informális, rövid társalgás. A többihez nekem... idő kell és nagyobb bizalom, mint amit most nyújtani tud nekem a világ. Most sem válaszolok a férfinak, csak hallgatok és figyelem az arcát. Keresem a düh újabb jeleit, amelyeket az esetleges viselkedésem válthat ki belőle. Látom, hogy feszült és harcol magában valamivel, de ez így volt az első pillanattól fogva. Nem biztos, hogy én okoztam. Bármi új ellenben arra fog utalni, hogy hozzám van köze. Vagy ez csak női logika lenne? Az biztos, hogy ez a férfi ügyesen utánozza a tündéreket. Úgy válaszolt a kérdésemre, hogy nem tette meg és egyben a kételyt is elültette a szívemben. Nem mintha az nem lett volna ott korábban is. Nem tudok nem kételkedni az emberekben, a szándékaikban és a céljaikban. Az árnyvadászok pedig emberek a maguk módján. Élettartam alapján biztosan. Ennek velejárója a becsvágy, amely sok mindenre rávesz és akár el is hiteti veled, hogy amiben hiszel, az igazsággá fog válni. Így végeredményben egyszerre hazudsz és mondasz igazat a magad módján, ami veszélyes fegyver. Nem csak tündéreknek. - A bokor alatt az a növény a hosszú, sávos levelekkel útifű. Fertőtlenít és segíti a gyógyulást, csak hozzá kell szorítani a sebhez. A park ösvénye mellett a padoknál volt egy sárga virág, a szirma elnyomja a vér illatát, és szintén segít a kisebb sebeken - ami nem árt, ha észrevétlen akar lenni. A macskám szaglása nem túl jó, már ami az illatokat illeti, ahogy a legtöbb macskaféle sem, mégis látszik rajta, hogy megérezte ugyanezt. Ha valaki más is erre jár állattal, az ki fogja őt szúrni. Ez komoly hátrány harcban, és segített nekem, így a magam módján figyelmeztetem is rá. Az egyenes beszéd soha nem volt erősségem ugyanakkor... Ideje mennem. Azt hiszem, a vadász nem vár elköszönést, így csak egy apró meghajlást kap, miközben a lovam kantárját fogva körül nézek. Kellene valami segítség, hogy felszálljak rá. A földről magamról nem megy. Bár, erre általában van megoldásom, csak eddig nem igazán használtam az emberi világban. Szükség törvényt bont. - Midnight, lozh! - suttogom a lónak, miközben végig simítok a nyakán és úgy fordítom, hogy amikor a parancsnak engedelmeskedve lehasal a földre, azzal ne borítson fel engem vagy Sybilla cicát. Így egyszerűen csak a hátára tudok csúszni a nyeregbe és a női lovagló pózt megtartva fenn is maradok, mikor ismét lábra áll. Akkor ideje haza indulni. De melyik úton? - Az átjáró arra felé van, kétszáz méterre. Volt arra valaki korábban? - kérdezem, miközben kicsit balra mutatok az iránytól, ahonnan ő eredetileg felbukkant hozzám képest. Elvileg korán jött, szóval még üres lehet a hely, de nem tudom. Biztonságosabb lenne kerülni, nem? Az viszont hosszabb út, ha addigra megéreznek a többiek, elég nehéz lesz elkerülni őket. Egérfogó. És én nem tudom, hogyan szabaduljak belőle, ez pedig egyértelműen kiül a vonásaimra is. Túlgondolom a dolgot? Óvatos vagyok? Saját magam esetében sosem tudom és félek mást megkérdezni róla. Olyan ez mint a végtelen labirintus...
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true
Tárgy: Re: Griffith park Csüt. Okt. 24 2019, 22:11