Nem igazán emlékszem rád. Talán halovány emlékfoszlányok maradtak csak meg rólad, amelyek idővel álomképpé alakultak. Emlékeztem néha a fiúra, akinek fehér haja volt, de azt hittem, hogy csak képzeletbeli barát volt és soha nem is létezett. Most azonban, hogy rájöttem a valóság sokkal másabb, mint azt eddig hittem már ebben is kételkedni kezdtem. Azonban nem merem túlzottan elhagyni a boszorkányiskolát, hogy felkutassam a világot, hiszen egyáltalán nem bízom magamban hiába lóg a nyakamban az erőmet korlátozó nyaklánc. Pedig most mérhetetlenül szükségem lenne egy barátra, aki segítene megértetni velem mindazt, amivel szemben eddig teljesen vak voltam, aki átsegítene a világot körülölelő káoszon. Talán együtt képesek lennénk mindkettőnk problémáit könnyebben leküzdeni.
Play by és név is szeretném, ha megmaradna, sok mindent ki lehet hozni a karakterből, hiszen szeretném, ha ő lenne aki rávezetné Sonja-t a különlegességének a titkára emellett ketten talán még végre is hajthatnák a házassági ceremóniát, aminek köszönhetően kettejük erejét megoszthatnák egymással, amiben szintén sok lehetőség van. Nagyon várlak!