Ahogyan megpillantottam a hölgyemény, tudtam, hogy itt magyarázkodás jön. Vagy talán valami egyedi fajhoz tartozik? Fel táplálkozom, nem válaszolok neki, hiszen erőtlen vagyok. Érzem, ahogyan a bőre alatt futó meleg vér kísérteni kezd engem. Igyekszem magam kontrollálni, és el is fordítom a fejem, hogy ne lássa szenvedésem. Nem vehetem vérét, ellenkezne a létemmel. Valahonnan vért kell szereznem. Hatalmasat nyelek, és vissza fogom ösztöneim. - Köszönöm, de talán jobb lesz, ha távozol. - Intem őt, hiszen nem csupán miattam lehet baja, hanem a másik vámpír ha vissza tér ő nem lesz ilyen kedves. Lassan gyógyulok, hiszen vérhez nem jutottam mostanában, de a lányból se akarok táplálkozni.
- Honnan ismerlek? - Kérdem, miközben a fájdalom meg borzongj a testem. Olyan éhség fut végig rajtam, mikor át változtam, amikor döntenem kellett étel és halál között. Adellel akartam maradni, de ő el hagyott, akkori mohóságom és önkontroll hiánya miatt. Magára hagyott a teremtőm, és a szerelmem, aki bevezetett engem a gyönyörökbe. Talán ezért is van mostanában az, hogy vissza tartom magam, hogy most sem esek a lány ütőerének és szívom ki minden egyes csepp vérét, vagy még több sétáló emberét. Fel pillantok a holdra, félek, hogy hamarosan feljön a nap és itt égek. - Kérlek menj el.. - Mondom, komolyan aggódom. Haza kell jutnom, otthon még van talán egy tasak vér. Talán addig nem esek össze, és nem ér utol a nap. Miért nem táplálkoztam, miért kínzom magamat?
Warlock
ranggal rendelkezem
Luna Hellfire
all the stories are true
Tárgy: Re: Sikátorok Csüt. Szept. 14 2017, 13:29
luna & anthea
what the hell?
Egy részem sejtette, hogy nem szabadott volna megállnom mégis nem tudtam csak úgy tovább sétálni. Megannyi minden leselkedhet a sikátor kellős közepén, ami csak azt akarná, hogy a figyelő szemek köréből kikerüljek és a sötét árnyékok között pedig áldozataként fogadhasson. Mégis valami arra ösztökélt, hogy bemenjek és kiderítsem, hogy mi a zajok forrása. A földön egy gyönyörű nőt pillantok meg, akinek a felsőjét átitatta a saját vérét. Ha ez nem a tökéletes csapda, akkor semmi sem lenne az. Közelebb mennék hozzá, hogy megnézzem mennyire súlyos a sérülése, de félek, hogy azzal hatalmas hibát követnék el ezért inkább megtartom kettőnk között a távolságot és úgy figyelem őt és próbálok minden egyes rezdülésre körülöttem odafigyelni. Nem tudhatom, hogy ez csapda-e, vagy sem ezért sem térdelek inkább mellé csak összefonom a karjaimat. Mintha az egyik bulimon ő lett volna a pultos. - Veled meg mi történt? - Oldalra döntöm a fejemet és próbálom a fényviszonyok ellenére meghatározni, hogy a sérülése valós lehet-e vagy pedig valami ostoba játék mindez, de nem olyan messze tőle megpillantom egy fakarót, aminek az egyik vége szintúgy vérben ázott. Senkinek nem vagyok az őrangyala mégis úgy érzem, hogy a legkevesebb, ha segítek rajta. Mi nők tartsunk össze, nemde? A fülemben csengenek Magnus szavai, hogyha akarnék még gyógyítani is tudnék az erőmmel. Ez pedig valamilyen szinten csábító, de szüntelen félelmem nem enged a varázslás közelébe. - Fel tudsz állni? - Kérdeztem, mert amennyire bevilágított a holdfény a sikátorba könnyedén ki tudtam venni, hogy a gyönyörű barna bőréhez most rendkívül sápadt arc párosult. Ennek pedig semmi köze nem volt ahhoz, hogy vámpír. Persze, ha halott valaki az is hozzátesz már egy adagot, de ez másabb volt. Talán fel sem tűnt volna, ha nem találkoztam volna vele korábban. Csak tudnám, hogy kinek árthatott, ha tényleg így cserbenhagyták. Na, meg persze azt, hogy visszajön-e még vagy most is itt leskelődik az árnyak között.
Haza fele tartottam az esti sétában, a hold megvilágította az utcákat. Zsebre tett kézzel haladok, hajamba néha néha bele, bele mar a hűvös esti szellő. Rá pillantok a holdra és azzal nyugtatom maga, hogy a napot látom, csak a hold mögött. Mennyire is hiányzik a nap, ahogyan megcsiklandozza a bőröm. Régen nem tudtam irigyelni. Meg kell találnom a módot, hogy újra a napra mehessek, ha egyáltalán van ilyen módszer. Ahogyan haladok szembe jön velem egy ismerős férfi, sötét szemekkel mered rá, majd nekem jön. - Hé! - Mordulok fel, és kapom ki a kezeim. A férfi megfordul, közeledik felém, nem mozdulok, de talán jobb lenne. Bele bámul egészen közel a szemembe, kivülről akár olyan lehet mint egy csók kezdeményezése, de nem. Ez a halál kezdeményezése. - Csatlakozz vagy meg halsz, ribanc!- Mondja, majd egy karót villantat meg. Feltartom a kezem, és értetlenül meredek. - Mi a gond a magánnyal?- Kérdezem. Furcsállom a helyzetet, még nem találkoztam vámpírral, aki ennyire erőszakosan akarta volna a csatlakozásomat. -SZOLGÁLJ!!!-Mondja, majd a karót nyomja a hasamba, és eltűnik.
Földre zuhanok, majd kitépem a karót a hasamból. Nagyon rég táplálkoztam, oka talán az, hogy már nem élvezem az étel elejtését, így vértasakból szoktam enni, de a beszerzőm eltűnt, talán ezzel is azt akarják, hogy csatlakozzak. Így, amint kihúztam a karót, elvesztem az eszméletemet, és nem érzékelem a körülöttem lévő világot.
Egy csodás szempárra ébredek, hirtelen nagy levegővel. Körbe nézek először, hiszen lehet, hogy itt van még a támadóm, vagy valaki figyelhet. A lány mutatós, de nem tudom mi szándéka lehet velem. Ismerős tekintette, és lágy hangja van.
Warlock
ranggal rendelkezem
Luna Hellfire
all the stories are true
Tárgy: Re: Sikátorok Hétf. Szept. 04 2017, 18:40
luna & anthea
what the hell?
Lassan kezdem azt érezni, hogy a gondolataim egyesével fognak engem felemészteni. Szükségem van egy kis kikapcsolódásra arra, hogy valamennyire képes legyek összeszedni magamat. Egy estére ki akarok lépni a saját cipőmből és megpróbálni valaki más életét élni. Valakiét, akinek semmilyen gondja nincsen az égvilágon. Hiszen pontosan erre vágyom. Egy gondtalan életre, ahol nem kell veszekednem a testvéremmel, ahol nem kell aggódnom amiatt, hogy mégis mit fogok magammal kezdeni, ha esetleg úgy döntenék, hogy használni fogom az erőmet. Hiszen ki tudja, hogy mennyire befolyásolni engem. Talán akkor teljesednék ki és az lenne az igazi Luna. Nem az a kis nyuszi, aki nem kíván egy aprócska foltot sem a varázslásból. Az úgynevezett törzshelyemre indultam, ami nem éppen nyitott a mondének számára, de nem is akartam egyszerű emberek között lebegni. Meg akartam nézni, hogy milyen is az, ha az életem egy kicsit más körökben forog. Bár nem mondhatom, hogy olyan sok mondént ismernék. Elég kevés számban vannak ezért meg tudom őket különböztetni. Azt azért már nem merném megkockáztatni, hogy mindegyiknek emlékszem is a nevére, de ez szerintem már teljesen másodlagos. Örüljenek, hogy egyáltalán felfigyelek rájuk. Mire kinyitom újra a szemeimet addigra már ráncok borítják az arcukat és elvesznek az emlékeim között. Szomorú, de ez a kemény valóság. Talán ezért is igyekszem kerülni a mondénokkal fűződő kapcsolatokat. Túlságosan fájdalmas, ha egyik napról a másikra elveszíted őket. A megszokott kis eldugott helyre igyekszem a sötét utcákon keresztül, amikor az egyik sikátorból, mintha valami furcsa hangot hallnék kiszűrődni. - Van ott valaki? - Nem félek vagy ilyesmi, de nem szeretném, ha valaki keresztbe akarna tenni az estémnek. Egy újabb csörömpölés, de semmi válasz. Talán egy patkány. De valahogy úgy érzem, hogy meg kell néznem. Nem tudom, miért de csalogat magához a sikátor és mielőtt még észrevenném, mit csinálok már félig besétáltam a sikátorba. - Mi a.. - A földön egy kuporgó leányzót pillantok meg, aki láthatóan nem éppen van magánál. Az viszont biztos, hogy én Őt valahonnan ismerem.