be careful who you trust

the devil was once an angel
az oldal videója
képkockáink
dust and shadows
légy üdvözölve
kedves látogató
2017. 07. 07.
Légy üdvözölve ●● a dust and shadows szerepjátékos fórumon. Oldalunk Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozatot és a belőle készült Shadowhunters TV sorozatot veszi alapul, amelyre felépítettük a saját kis birodalmunkat. Természetfeletti világunkban átlag emberektől kezdődően a vámpírokon és a tündéreken keresztül megtalálhatóak a démonok is. Az oldalhoz való csatlakozáshoz nem szükséges a könyvek, avagy az ezen alapuló film, illetve sorozat ismerete, hiszen a leírásaink igyekeznek lefesteni a világ megismeréséhez szükséges tudást. Szívesen fogadunk minden kedves játékost, aki éppen canon, esetleg saját karakterrel érkezik, vagy netalántán keresett karakter bőrébe bújva csatlakozna kis közösségünkhöz! Amennyiben bárminemű kérdésed lenne az oldal világával, működésével kapcsolatban, bátran fordulj a vezetőséghez, mert azért vagyunk, hogy segíthessük, megkönnyíthessük és lehetővé tehessük számodra a szórakozást! Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk és jól fogod érezni magad a kis családias közösségünkben! Jó játékot! ♥ ● ● by the staff. ♥
dust and shadows
Belépés
lépj be bátran
Karakterem neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
postagalamb
pötyögj bátran
dust and shadows
itt lapulunk
árnyékok között
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Elowen Dragomir, Jace Herondale

A legtöbb felhasználó (51 fő) Szomb. Okt. 07 2017, 22:39-kor volt itt.
dust and shadows
utolsó irományaink
üzeneteink

Hálószoba

Lucifer
Yesterday at 22:55


erdei vadászház

Belial
Yesterday at 18:17


Liliom lugas

Silent Brothers
Yesterday at 17:38


Belial lakása

Belial
Yesterday at 17:36

Harctér

Silent Brothers
Yesterday at 17:32

Tony lakása

Anthony Crow
Yesterday at 14:33

dust and shadows
oldal statisztika
ennyien vagyunk
Faj
Demons 5 9
Faeries 3 3
Mundanes 3 1
Shadowhunters 7 6
Vampires 4 2
Warlocks 7 4
Werewolves 3 0
Összesen 32 25
dust and shadows
nyár legjobbjai
legjobbak, legjobbjai
2017. nyár
sebastian
férfi karakter
seelie queen
nõi karakter
magnus bane
canon
donn maccoy
keresett
luna hellfire
saját
alec & asmo
játék
anthea tanti
elõtörténet
magnus & alec
karakterpáros
clary & jace
karakterpáros
dust and shadows

Share | 
Isabelle Lightwood
it's where my demons hide

avatar
❖ Harcos árnyvadász
i believe that emotions
Keresem :
my childhood friend
Tartózkodási hely :
◯ new york institute ◯
Hobbi :
◯ protecting my loved ones ◯
Karaktered arca :
◯ lily jane collins ◯
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése
gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ My sweet Izzy ❖

Drága Izzym! forwinnie

El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök annak, hogy megérkeztél és végre teljes egészeddel beragyogsz itt mindent. Tetszett, ahogy kiemelted szegény lány fájdalmát, amit a kisöccse elvesztése okozott és azt is, hogy mik is hajtják őt jelen pillanatban. Valahogy mindent sikerült felölelned egyetlen egy kis részletben az életedből.  :cute:
Nagyon szépen felépítetted Izzy karakterét a kitöltendő részeket is jó eltaláltad és már alig várom, hogy a játéktéren is összefussunk, mert az irományod egyszerűen olvastatja magát. forwinnie2
Azonban egy valamit ne feledj egy percig se okold magad Max haláláért, nem te tehetsz róla. Mindannyiunkat kijátszottak és talán mindez meg sem történik, ha én nem bukkanok fel az életedben, úgyhogy talán jobb lenne, ha magad helyett inkább engem okolnál, mert Sebastian talán sosem környékez meg titeket, ha én nem vagyok.  
Nagyon tetszett az előtörténeted és már nagyon vártalak, úgyhogy nem tartanálak fel tovább, hiszen biztos vagyok benne, hogy szeretnél már a játéktérre tévedni. Egy játékot, ha lehet azért tegyél el nekem, ha lehet.  

Gyorsan foglalózz egy kört, mielőtt még betámadnád és meghódítanád a játékteret utána pedig tényleg csak egyengetned kell az utadat.  

Jó szórakozást kívánok!  olajbogyoit's where my demons hide

avatar
❖ Harcos árnyvadász
i believe that emotions
Tartózkodási hely :
☾ new york ☽
Hobbi :
☾ hunting demons ☽
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☽
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése
Isabelle Lightwood
Hearts are breakable. And I think even when you heal, you’re never what you were before.
Emeraude Toubia shadowhunters18árnyvadász
New Yorkban
the devil is in the details

❖ Becenév:
Izzy, Iz
❖ Születési hely, idõ:
1999. április 8.
❖ Családi állapot:
Bonyolult
❖ Szexuális beállítottság:
Hetero
❖ Foglalkozás:
Árnyvadász
❖ Ismertetõ jel:
Rúnák láthatóak a testén, hosszú és fekete haja van.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
A New York-i intézetben árnyvadász, az ostorával mindig erősen odacsap, ha szükség van rá.
❖ Család:
A Lightwood család árnyvadász múltja régre nyúlik vissza. Izzy szülei Maryse és Robert Lightwood, ő pedig az egyetlen lányuk. Két bátyja van, Alec és Jace (habár Jace nem az édestestvére, de Izzy viszonylag hamar elfogadta őt, az eltelt évek alatt pedig nagyon szoros testvéri kötelék alakult ki köztük is). Volt egy öccse is, Max, ám őt elveszítette, Izzy pedig emiatt önmagát okolja.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
hűséges, egészségesen magabiztos, érett gondolkodású és életfelfogású, kötelességtudó, kitartó
5 negatív tulajdonság
bizalmatlan, sokszor sznob, lobbanékony, hangulatingadozásai vannak, hiú
5 dolog, amit szeretsz
család, démonvadászat, főzés, Simon, divatosan öltözni
5 dolog, amit nem szeretsz
Sebastian, igazságtalanság, árulás, magány, határozatlanság 
Legnagyobb félelmed
Hogy még valakit cserbenhagyok.
Legnagyobb vágyad
Végleg megölni Sebastiant.
Legnagyobb gyengeséged
Nem mindig adom teljesen önmagam.
Legnagyobb titkod
Szerinted komolyan elárulom?  
Rejtett tehetséged
Tudok főzni, csak a többiek nem ismerik el.
Fõ fegyvered
ostor
Hobbi
Főzés Simonnak, Alec piszkálása, ilyesmi.
Kedvenc étel
Amit épp eszem.
Kedvenc ital
Jó erős legyen.
Kutya vagy Macska
Találd ki.
Allergia
Démonallergia létezik?
Bal vagy jobbkezes
jobb
Fura/Idegesítõ szokás
Ne sérts meg ennyire.
Szervezett vagy rumlis
Attól függ, miről van szó.  
Dohány, alkohol, drog
Ugyan, kérlek.
you can see the war inside

Olyan könnyű és pezsgő életem volt. Más dolgom sem volt, mint sorra hajkurászni a démonokat Alec és Jace oldalán, bevetni csáberőmet, ha kellett, aztán szépen odapörkölni nekik. Baromira élveztem. Clary csatlakozása az árnyvadász közösségünkbe pedig azt hiszem, csak még jobban feldobta az egészet. Legalább így már két normális személy is volt a bandában...én voltam az egyik. Simon sutasága szintén szórakoztatott, és jó érzés volt bájologni vele, Alec pedig világéletében utált lelkizni, így amikor csak tehettem, belemásztam az édes kis lelkébe, amit annyira próbált óvni a csalódástól, hogy falat emelt köré. Jace pedig...ő csak Jace. Olykor ellentétbe keveredtem a szüleimmel, de alapvetően fantasztikus volt minden. Elképesztő belegondolni, mennyire megváltoztak azóta a dolgok. Van, ami pozitív irányba, mint például Alec magánélete, de...egy tragédia beárnyékolta az önfeledt boldogságot, amit amúgy állandóan éreztem. A kisöcsénk, Max... Nem, még gondolatban sem vagyok képes kimondani, annyira fáj. Az én hibám, az egészről csak én tehetek. És komolyan nem értem, miért nem érzékeltetik ezt velem a többiek. Vigasztalni próbálnak, de meg sem érdemlem. Egy pillanatra sem lett volna szabad magára hagynom Maxet. Az a nyomorult Sebastian még drágán megfizet azért, amit tett. Nem nyugszom addig, míg ki nem csinálom a rohadékot. Már megint sírok, a fenébe. Régen ez nem volt jellemző rám, most pedig hirtelen tör rám.

Már megint kopogtat valaki az ajtómon. Miért nem értik meg, hogy nem akarok senkit sem látni? Nem akarok szánakozó pillantások kereszttüzébe kerülni.
- Nem vagyok itt. - Üvöltöm ki, miközben összekuporodva ülök az ágyamon. Engem ne sajnáljon senki, együttérzésekre sem vagyok kíváncsi. Nem érdemlem meg.
- Izzy...öhm...csak én vagyok. Kérlek, engedj be. - Simon az. Erre nem számítottam. Néhány másodpercig még némán bámulom a lábfejemet, szipogok párat, aztán könnyeim letörölgetve kászálódok ki az ágyból, hogy lassan elinduljak az ajtó felé. Még én magam sem értem, mit művelek pontosan, mivel Alec-et kb. húsz perccel ezelőtt küldtem el a francba, de valamiért a hatalmába kerített az érzés, hogy Simont ne üldözzem el. Mintha egy kis részem igenis ki akarná beszélni magából ezt az egészet. De olyasvalakire van szükségem, aki...hogy is mondjam, kívülálló? Igen, talán ez a megfelelő szó. Az utolsó, amire szükségem van, hogy egy árnyvadász istápoljon. Viszont már nem bírom egyedül, felemészt a bűntudat és a magány. Először csak résnyire nyitom ki az ajtót, gyorsan körbenézek, nehogy a közelben ólálkodjon valamelyik önkéntes az "mentsük meg Izzy-t a depressziótól" csapatból, aztán mikor megbizonyosodom róla, hogy ketten vagyunk, gyorsan berántom Simont és kulcsra zárom az ajtót. Először csak némán meredek magam elé, úgy tűnik, hosszú percek telnek el anélkül, hogy bármit is szólnánk egymáshoz. Még csak rá sem nézek. Lehet, hogy félek, ismét elsírom magam. Nem akarok gyengének tűnni, nem akarom, hogy sajnáljon. Titkon abban bízom, hogy azért jött, hogy közölje, igazam van, és nyugodtan utálhatom magam.
- Ha vigasztalni akarsz, akár el is mehetsz. - Meg sem mozdul. Én lassan elindulok az ágy felé, és amint visszaveszem a korábbi pozíciót, a térdemre hajtom a fejem. Arra eszmélek, hogy leül mellém. Még mindig néma csend uralkodik a szobán. Továbbra sem nézek rá, de a szavak kibuknak belőlem. - Meg fogom ölni Sebastiant. - Ezt úgy közlöm, mintha legalábbis arról lenne szó, ma melyikünk ugrik el bevásárolni pár dolgot. De mivel ez már tényként lett elkönyvelve a fejemben, nem izgat. Amúgy sem érdekel, mit gondol, lebeszélni sem tud, de legalább kimondtam hangosan valakinek.
- Tudom. Ebben egy percig sem kételkedem. - Most először pillantok rá, mégpedig igencsak meglepetten. Erre nem számítottam. Viszont jólesnek a szavai. Úgy érzem, visszatért belém az élni akarás és a hit. Hiszem, hogy Sebastian megfizet még azért, amit tett. Még egy halovány, fájdalmas mosoly is megjelenik a szám szegletében, aztán már azon kapom magam, hogy Simon vállára hajtom a fejem. Egy kicsit megnyugodtam. Bár még háborgok legbelül, de idővel reménykedem, hogy könnyebb lesz. Most még azt is megkockáztatom, hogy el fogok tudni aludni, anélkül, hogy rémálmok gyötörnének. Napok óta először. Tényleg jót tett, hogy hangosan kimondhattam. Illetve az sem utolsó szempont, hogy Simon részéről nem érzek szánakozást, nem próbál felmenteni, egyszerűen csak...mellettem van.
dust and shadows

Isabelle Lightwood
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterlapok :: Árnyvadászok-
Ugrás: