Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Isabelle 'Izzy" Lightwood Szomb. Júl. 08 2017, 02:50 | Isabelle Sophia Lightwood
karakterhez illõ idézet Emeraude Toubia | Árnyvadász | 18 | | Árnyvadász |
the devil is in the details ❖ Becenév: Izzy, Iz ❖ Születési hely, idõ: 1998. április 16. Idris ❖ Családi állapot: Egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: Hetero ❖ Foglalkozás: Démonok ölés, alvilágiak bolondítása, tökéletesnek lenni és Alec védelme ❖ Ismertetõ jel: Erős és karizmatikus kisugárzás, szépség, fekete hajkorona, rúnák borítják testemet és talán még Magnustól kapott démoni-aktivitást jelző nyaklánc ❖ Átváltozás: - ❖ Rang: Árnyvadász. Erős harcos vagyok és ezt mindenki tudja, nem ismerem a félelmet, nem ismerem a kudarcot. Szeretek harcolni, szeretem, ha én lehetek a csali, aki magához vonzza a démonokat.. ❖ Család: Családunk évszázadok óta jó hírnévnek örvend, csupa nagy és erős harcosokból áll. Szüleim sokáig vezették az Intézetet és elég nagy hírnévnek örvendhetnek. A családom a mindenem, mindent megtennék értük, egy ember.. azonban hatalmas csalódást okozott. Azt hittem a szüleim harmonikus és igaz házasságban élnek, azonban apám megcsalta anyámat. Tizenhárom éves voltam.. három évvel történt mindez Jace megjelenése után. Elvesztettem a hitem a férfiak, nem igazán tudok bennük bízni.. Lojális és hű vagyok a szeretteimhez. Mindent megtennék értük, főleg Alecért.. Tudom, hogy kikhez vonzódik, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz lehet neki, éppen ezért vagyok neki ott. És ott van Jace, a nagy harcos, akivel kiváló edzőpartner és társ a csatatéren. Max, a mi kis bajkeverőnk, kissé nagy gondjai vannak a rúnákkal vagy csak szimplán nevezhetnénk piromániásnak. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság Lojális, kitartó, határozott, erős, bátor 5 negatív tulajdonság ide 5 dolog, amit szeretsz Makacs, hajthatatlan, 5 dolog, amit nem szeretsz ide Legnagyobb félelmed ide Legnagyobb vágyad ide Legnagyobb gyengeséged ide Legnagyobb titkod ide Rejtett tehetséged ide Fõ fegyvered árnyvadászok töltsék csak ki Hobbi Mivel töltöd szívesen a szabadidődet? Kedvenc étel ide Kedvenc ital ide Kutya vagy Macska ide Allergia van vagy nincs, ha igen, mi? Bal vagy jobbkezes ide Fura/Idegesítõ szokás ide Szervezett vagy rumlis ide Dohány, alkohol, drog Dohányzol? Esetleg rendszeresen iszol? | |
you can see the war inside A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. dust and shadows |
|