Talán az elején utáltalak. Vagyis csak nem kedveltelek. Nem is tudom, talán féltékeny voltam rád, arra, hogy a felmenőd egy herceg, vagy nem is tudom, érdekelt-e ez egyáltalán. Az viszont biztos, hogy a kezdeti nehézségek ellenére összecsiszolódtunk, és így te, a testvérem és én kialakítottunk egy kis csapatot. Hárman. És ez a hármas a néhai széthúzások ellenére mindig is összetartott. Jó, valljuk be, valahogy én próbáltam meg mindig összetartani és most is így van. Tudod, vagyis te is sejted, hogy Ophelia azzal a lánnyal, Penelopéval találkozgat és ezt el akarja titkolni előlünk. Meg akarja bontani az a lány a hármasunkat és sem te, sem én nem akarjuk ezt. Szóval, gyere hamar, hogy pontot tudjunk tenni az ügy végére! Hiszen nem győzhet Penelope!
// A hármasunk fontos tagja Harper, így őt is nagyon várom! Ha megérkezel, pmben keress fel, egyeztessünk, ötleteljünk, amit szeretnél. Név kiegészíthető szerintem, mint ahogy Ophi hirdetésénél írtam: én is felvettem a megadott név mellé a Carment. Gyere, siess!! //