Tárgy: Re: Elhagyatott ház Vas. Júl. 21 2019, 16:34
-- szabad játéktér --
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Kedd Jan. 08 2019, 18:14
Abbadon & Dominic
play it safe or play it cool
Erős túlzás lett volna azt állítani, hogy kiszámítható volt minden reakciója, de vitathatatlanul okozott némi déja-vu érzést az a pofátlan nagyképűség, a hatalmát igazoló arrogancia és a bosszantásomra tett szüntelen törekvés, ami úgy tűnt, egytől egyig jellemző minden alvilágira, aki jelentős hatalommal bír. Ő mondjuk – leszámítva persze némi teátrális színjátékot – nem igazán erőlködött azon, hogy félelmetesnek látszon, nem is kellett neki, valószínűleg tudta, hogy az. Én is tudtam, hogy az, csak kevésbé hatott meg ez az információ. - Bevallom, tényleg nem megy, csak azoknak a nevét tanultam meg, akikét érdemes. – könnyedén rántom meg a vállam, remélve, hogy legalább annyira érdektelennek és unottnak tűnök majd, mint Ő. Ilyen ’csakazértis’ alapon. - Az a jel ott például úgy néz ki, mintha azt írták volna, hogy „simia”. Az nem a majom latinul? Elképzelni sem tudtam, hogy egy ennyire kezdő boszorkánymester mit akarhatott egy ennyire erős démontól, viszont még ennél is jobban foglalkoztatott, hogy mégis hogy az istenbe gondolta, hogy irányítani tudja majd, ha csapdába ejteni is alig sikerült. Egy több száz, neadjisten több ezer éves démon megidézése még a legjobbak erejét is el tudta használni, és ha jól sejtettem a pecsétjéből, Ő egy időtlen bukott angyallal próbálkozott, és az ostobaságának következményeit most nekem kell elszenvednem. Ha nem lenne kétségbeesetten szükségem a warlock képességeire, hogy visszaküldje ezt a nyomorultat oda, ahonnan előrángatta, én magam ütném ki megint, ahogy felébredt. - Egyáltalán nem, sőt, kicsit reméltem, hogy elunod magad, és inkább elalszol. Úgy látszik az az egyetlen módja annak, hogy befogd a szádat. A szemem sarkából figyelem, ahogy a börtönéül szolgáló kör falai alig észrevehetően ugyan, de megremegnek. A gyenge kis izzás villámgyorsan fut végig rajta, és bár egy pillanat tört része alatt elhal, ahhoz bőven elég, hogy végre komolyan fontolóra vegyem annak a lehetőségét, hogy Ő elszabadul, én pedig pokoli kínok között elvérzek majd a padlón. Ötletem sem volt, vajon mennyi időre van még szüksége, amíg végleg felemészti az erőkört maga körül, és a nyakunkba szabadítja minden haragját, de jobbnak láttam még előtte a tettek mezejére lépni. Megkérni, hogy legyen kedves abbahagyni, bármit is csinál, valahogy alapjaiban véve vesztes csatának tűnt, de nem bizonyult sokkal sikeresebbnek a boszorkánymester felébresztése sem, így C tervnek megmaradt az opció, hogy nem bosszantom tovább, és akkor talán gyors halálom lesz. Mondjuk úgy, voltak már jobb kilátásaim is. - Tudod, nagyon másként vélekedünk a családom reakcióit illetően. – nevetek fel cseppet sem jóízűen a szavai hallatán – Az apám valószínűleg áldaná a neved, ha megtennéd, Sariel viszont már kevésbé lenne hálás. Olyannak tűnik, aki nem szereti, ha elveszik a játékait. Bár ha tippelnem kellene, te is inkább viseled a következményeket, mintsem, hogy engedélyt kérj, mi? Túl alantas az a te démoni nagyságodhoz. Nem igazán döbbent meg, hogy tud a lelkem eladósodott sorsáról, meg sem lepődnék, ha maga Sariel járt volna körbe, hogy elújságolja mindenkinek, mert a tény, hogy az övé voltam persze nem volt elég gyötrelmes számomra, közhírré kellett tétetni a gyalázatomat. Ezek után apám garantáltan első sorba foglal jegyet a lassú és kegyetlen halálomra. A fenyegető mozdulatra a jobbom ösztönösen fonódik a szeráfpengém markolata köré, hiába kaparja az elmém hátulját a tény, hogy valószínűleg még csak megsebezni sem tudnám vele. Általában szerettem azt hinni, hogy legalább minimális befolyásom van a helyzet felett, így nem bántam, ha az ellenfeleim alábecsültek, ezzel önként adva a meglepetés erejét a kezembe, most viszont rá kellett jönnöm, teljesen másról volt szó. Ő nem lebecsülte a képességeimet, Ő pontosan tudta, hogy mire vagyok képes, ahogy azt is, hogy az ellene szánalmasan kevés lesz. - Őszintén, azt hittem, mostanra már kiszabadulsz. – felelem szárazon, tekintetem egy pillanatra sem szakítva el a démoni szemeitől. – Viszont bármennyire is csábító az ajánlat, - és hidd el, az – azon túl, hogy te jól szórakoznál az önbecsülésem porba tiprásán, nem sok értelme lenne. Ha sikerül visszaküldeni a pokolba, ha nem, könnyedén megtalálsz, úgyhogy ez az egész elkerülhetetlen, nem igaz?
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Csüt. Jan. 03 2019, 20:22
Dominic & Abbadon
Nagyot ásítok miközben próbálja a tündért kitessékelni a szobából és elfojtok egy halk nevetést arra, hogy nem megy elsőre. Ennyire nem nézik semmibe? Akkor mit akar velem szemben? Kis lurkó, egyesével fogom a csontjait eltörni. Persze miután összeismerkedtünk. Hiszen nem vagyunk kannibálok. Vagy talán mégis? - Bevertem? Nem, itt az egyetlen dolog amit befogok verni az nemmás, mint az arcod. De ha már kiderült, akkor miért nem olvasod ki te? Ó, vagy lehet nem megy? Szánalmas. Legyintek egyet miközben az egyik kezemet zsebre dugom és úgy figyelem tovább összehúzott szemekkel. Bár nem csodálom, annyira szörnyen van ez felfestve, hogy nagy valószínűséggel még én sem ismerném fel a saját pecsétemet. Ez mindent elmond arról a nyomorult kis boszorkánymesterről. Azt hitte, hogy jó móka lehet megidézni egy herceget. Ostoba. - Téged nem zavar az, hogy ennyire untatod az embert? Az a szegény tündér is inkább azért ment el szerintem, hogy ne hallgasson tovább téged. Merthogy nem a szavad ereje miatt, az is biztos. Pondró. Igen, még mindig a szemem előtt van a jelenet. Annyira, de annyira nevetséges volt. Nem is lehet összemérni őt és engem. Nekem egy mozdulatomra százak futnak, neki pedig majdnem könyörögnie kellett. Jó bár azt aláírom, hogy van egy kis korkülönbség közöttünk és az idő rengeteget számít. Apropó, idő. Vajon mennyi idő kell még ahhoz, hogy szétzúzzam ezt a pecsétet? Percek? Órák? Napok? Mindjárt meglátjuk. - Miért kellene megölnöm azokat akiket szeretsz? Az nagyobb fájdalom lenne nekik, hogy ha téged beleznélek ki szépen lassan előttük, nem? Hm, végezni sem fogok veled. Nem adom meg azt az örömöt Sarielnek, hogy hamarabb teszlek az asztalára. Igen, látom a lelkét. Mint egy atomerőmű úgy világít a testében és bejárja az összes porcikáját az energiája. Viszont van egy kis bökkenő. Egy kis fekete paca bemocskolja a szépséges látványt. Ami egy dolgot jelent, hogy már eladta a lelkét. Nem kell nagy géniusznak lenni, hogy a formájából kikövetkeztessem azt, hogy ki a tulajdonos. - De viszont tudok a halálnál sokkal, de sokkal rosszabb dolgokat is. Újra előtörnek belőlem a démoni szemek és hirtelen előreugrok a körszéléhez, hogy onnan tudjak a szemébe nézni. - Tik-tak. Szerinted meddig bírja ez a szánalmas kör? Meddig tud engem visszafogni. Hehehe, nem sokáig. Imádkozz, vadász. Mert amint megtöröm ezt, a kis játékszereiddel fogom levágni a végtagjaidat. De nyugodj meg vigyázok arra, hogy ne halj meg. Meggyógyítalak amikor már a végét járod, hogy aztán folytathassuk. Jobban járnál ha felvennéd a nyúlcipőt és rohannál. Fuss, kicsi vadász, fuss az életedért.
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Szer. Jan. 02 2019, 17:38
Abbadon & Dominic
Egy pillanatig sem reménykedtem abban, hogy az érkezésem majd bármiféle heves érzelmi reakciót kivált a szobában lévőkből, de azért a semmi valahol mélyen egy kicsit sértette azt a bizonyos önbecsülést, amiből az árnyvadászoknak igencsak sokat osztottak. Vagy mondjuk úgy, hogy velünk született jellembeli betegség, amit igencsak nehézkes tünetmentesíteni, gyógyítani meg gondolom aztán egyenesen lehetetlen. Igaz persze, hogy a tündér az én parancsomra távozik, az boszorkánymester makacsul ájultat játszik, a pokolbeliek meg ritkán rezelnek be valakitől, akiből félkézzel képesek lufiállatot hajtogatni, de azért jól esett volna egy „jujj” vagy egy „hűha”, de hát akkor majd legközelebb. - Aha. – húzom fel érdeklődve a szemöldököm a mondén popkultuláris utalásra, aminek hallatán majdnem biztos vagyok benne, hogy jó kép úszik be a gondolataim közé, habár kicsit megzavar, hogy Voldemorhoz képest kicsit sok az orra. – Beverted a fejed a pokol kapujába, mikor megidéztek, vagy mi? Ülj le nyugodtan, nem kínos. Az alfeled bizonyára úgyis többet takar, mint a lábad. Utolsó szavaim inkább intézem a talpa alatt húzódó szimbólumoknak, mintsem neki, habár egyre biztosabb vagyok abban, hogy ha kényszerítenének, se tudnám megmondani, hogy ez a pecsét melyik démonhoz tartozik. Valamelyik nagyobbhoz, valószínűleg, legalábbis az megmagyarázná, hogy a megidézése miért szívta el az boszorkánymester összes energiáját és ütötte ki, mint egy jól irányzott jobb horog. De, minek során – hála az egeknek – élesben még nem sokszor volt szerencsém nagyobb démonokat meg bukott angyalokat üdvözölni, valószínűleg kevésbé riasztott meg a helyzet, mint egyébként illett és kellett volna. Legutóbb, mikor összefutottam egy bukottal, eladtam neki a lelkem, szóval mondhatjuk, hogy nem feltétlenül megfelelően kezeltem a társaságuk nemkívánatos örömét. - Ó, ne már, komolyan? - elégedett vigyorral az arcomon a tekintetem újra visszatalál az arcára, és nem is szakítom el onnan akkor sem, mikor a lábaim fel-alá kezdik róni a felesleges félköröket a csapdája mentén. – Nagy szavak ezek valakitől, akit ketrecbe zártak, ennél egész biztos van valami jobb fenyegetésed is. Sehol egy „a szemed láttára ölök meg mindenkit, akit szeretsz, és ha csak egy pillanatra is félrenézel lassú és fájdalmas haláluk lesz” vagy egy „addig nyúzom a bőrödet, amíg könyörögni fogsz, hogy végezzek veled”? Gyerünk öregem, erőltesd meg magad. Habár az ostoba elmém mélyén azért tisztában voltam vele, hogy tippeket adni a saját kínzásomhoz legalább annyira messze van a jó döntések soraitól, mint az agyára menni egy nálam jóval erősebb, jóval veszélyesebb ellenfélnek, de, hiába volt igazán ronda, a parkettára festett idézőkör mégis belehajszolt valamiféle hamis biztonságérzetbe. Na meg persze kimondatlanul is ott lebegett a lelki szemeim előtt a tény, hogy mostantól már szánalmas kis életem végéig „Sariel cucca” voltam, aminél kevés rosszabb dolgot tudtam elképzelni, úgyhogy igazán, azzal, ha valamilyen úton-módon megöl, csak nekem tesz szívességet.
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Vas. Dec. 30 2018, 20:57
Dominic & Abbadon
Játék, játék, játék. Éles kacaj, hideg penge, szúrófájdalom és fülsiketítő sikoly. - Nananananana, maradj nyugton kismadár, mert ha nem akkor letöröm a szárnyad. Bár így is úgyis megteszem szóval sikíts! Kar mozdul, ordítás, puffanás a földön. Végtag elvesztve. -#Teamhell felsőt lassan kiérdemelsz. Új saját rekordot állítottál fel, csak kettő perc alatt ájulsz el. Hát nem a legjobb hely ez a Pokol? Nem kell odafigyelni arra, hogy az áldozat életben marad-e vagy sem, mert másodpercek alatt helyrelehet pofozni. Olyan, mintha a mondén gyerekek legóznának. Csak ez egy hangyányit véresebb. Szabadidőm nagy részét itt töltöm és nem az emberek világában. Engem nem izgatnak Lucifer tervei, nem izgatnak a lázadások, nem izgat a fenti háború. Engem csak az érdekel, hogy elég lélek legyen a szórakozásomra és, hogyha felmegyek akkor senki ne álljon az utamba, mert akkor nagyon mérges leszek és olyankor úgy tudok tombolni, mint egy poronty aki nem kapta meg álmai játékát. Hisztizek, durcizok. Akkor pedig általában fejek hullanak. - Nagyra a szád, a doktorbácsi hagy nézze meg a torkodat. Az ujjaimmal belenyúlok a szájába, hogy kitámasszam és a késemet letudjam dugni oda és szépen lassan elkezdem visszafelé húzni minél erősebben belenyomva az élét. - Nagyon vörös. Lehet egy picit vérzik is. Valami megsértette az ínyedet. A számhoz emelem a fegyverem és a pengéjéről lenyalom az illető vérét. A mutatóujjamat kinyújtom és ízlelgetni kezdem. Remek évjárat, van egy kis fahéjas, gyümölcsös utóíze. Ajánlanám nehéz ételekhez, mint például egy lengőbordához vagy egy szívhez. Kitűnő. Szépen lassan újból közelíteni kezdek a kínpadon fekvő pasashoz, egy mániákus vigyor ült ki az arcomra a kezeim magam előtt kinyújtva és az ujjaimmal mintha zongoráznék a levegőben. - Hihihi, gyere a papához hagy.... Hirtelen, mintha egy baseball ütővel gyomorszájon vágtak volna. Összeráncolom a szemöldökömet, de aztán újra ez az érzés. Ohh bazdki, ki akar már megidézni? Másodpercek később pedig már meg is jelenek ebben a koszfészekben. Morogva nézek körül és az alattam lévő pentagrammára ami hagyjuk meg eléggé amatőr módon van felrajzolva. Ezzel akarnak engem sakkban tartani? Sértő. - Ki volt ez a bátor és ostoba patkány? Ha most kiengedtek akkor talán nem eszlek meg titeket, de ha nem... -Elmosolyodok.- Ismertek mondókákat? Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez megsütötte és ez az icike-picike mind megette! Viszont nem úgy mutatom, ahogy azt az óvónők szokták mutatni. Hanem a saját ujjaimat töröm hátra és közben a szemeim már egy újabb árnyalatot vesznek fel. Túl sok volt ez a warlocknak, aki szemmel láthatólag nem éppen van a helyzetmagaslatán. Mint egy homokzsák úgy dől oldalra. Így hát most csak a figyelmemet egy emberre kell pontosítanom az pedig nem más, mint a tündér. Vagyis csak azt hittem. Egy füttyszóra leszek figyelmes és balszerencsémre az pont egy tetovált idegesítő majom. A talpammal igyekszem eltakarni a nevemet és csak fapofával nézem, ahogy intézkedik. - Akit nem nevezünk nevén. Nehogy hátast dobj, de én vagyok Voldemort. Forgatom meg a szemeimet. Azt hiszi ez ilyen könnyű? Buta. Közben szépen lassan próbálok energiát gyűjteni ahhoz, hogy ezt a kört elsöpörhessem a föld színéről. Viszont így, hogy korlátozva vagyok ehhez idő kell. - Tetszenek a tetoválásaid. Mi lenne ha kifordítanálak a bőrödből és újra felvarrnánk néhány dolgot. Neked nem tetszene? Nekem igen. Na gyere ide kisvadász, legyél nagyfiú. Vagy ha nem, akkor majd én megyek.
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Vas. Dec. 30 2018, 16:28
Abbadon & Dominic
Egyészen biztos voltam benne, hogy az este tizenegykor már alvó lakóközösségnél nagyobb meglepetés már nem érhet az este folyamán, és ezen nem tudott változtatni a tény sem, hogy az utcavégi, üresen magasodó ház nappalijában egy részeg tündér, egy kiütött warlock leányzó és egy csapdába ejtett bukott angyal istenverte groteszk jelenete fogadott. Akkor és ott el is dőlt, utáltam Queenst. Persze utáltam Bronxot, Staten Islandet és Brooklynt is, de mégis, Queens undorítóan kertvárosias közegében este tíz után már takarodót fújtak, úgyhogy mondhatjuk dobogósnak. Nesztelen lépteim óvatos magabiztossággal lépdelnek végig a jobb napokat is látott parkettán, bár a cipőm talpára festett, hangtalanságot biztosító rúna egyből értelmét veszti, ahogy egy bántóan éles füttyszó szánkázik ki az ajkaim között, mintegy köszönésként a tündér irányába. A kevésbé szívélyes gesztusomat egészen hasonlatos szavak követik, némi bosszús éllel a hangomban. - Te, húzz el innen! – számítva az akadékoskodásra, mutatóujjam a magasba lendítve még azelőtt bele fojtom a szót, hogy egyáltalán kinyitná a buta kis száját. – Á-á! Nem érdekel, csak tünés, vagy belöklek abba a pentagrammába, és végignézem, ahogy a démon megesz vacsira. Tekintete az ájultan heverő boszorkánymester lányra siklik, az enyém pedig automatikusan követi, egy másodperc töredékéig el is időzik, amíg megbizonyosodok róla, hogy él, majd egyből vissza is fordítom a tündérre, ismét elejét véve a kötekedésének. - A lány marad, te mész! Minden jót! – fejemmel összetéveszthetetlenül otromba mód az ajtó felé intek, készen arra, hogyha önszántából nem távozik, akkor kényszerítsem rá, és valahol legbelül mélységes csalódottsággal tölt el, hogy végül kisétál rajta, és nekem nem kell erőszakhoz folyamodnom. - Azt, hogy veled mit kezdjünk, még nem tudom. – fordulok a bukott irányába egyből, ahogy a hegyesfülű elhagyja a fedélzetet, tekintetem viszont az övé helyett a lábai alatt húzódó, hanyagul felrajzolt erőkör vonalait vizslatják, vadul kutatva a pecsét szimbólumaihoz tartozó név után. – Addig is, ha nem nagy kérés, maradj nyugton ott, ahol vagy. Elővigyázatosan nagy ívben kerülve egyet a körnek csúfolt ovális börtön vonalán, a warlock felé indulok, és bár én magam sem remélek sokat a jelenlétem áldásos gyógyhatásától, azért mellé guggolva megpaskolom kicsit az arcát, hátha felébred. Nem ébred fel. Nem, mintha meglepne, igazán. Némi csendes elmélkedés után, számomra is érthetetlen oknál fogva úgy döntök, az eszméletlen lánynál még mindig valamivel jobb társaság a nagyon is eszméleténél lévő férfi, akkor is, ha fajilag kifogásolható a hovatartozása, így barna íriszeim végül megállapodnak rajta, ajkaim pedig a legkevésbé sem barátságos mosolyba görbülnek, ahogy teszek felé egy-két óvatos lépést. - Amíg a boszorkánybarátunk magához tér, mondd csak, ki is vagy te?
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Pént. Ápr. 06 2018, 22:52
-- szabad játéktér --
Klánvezér
ranggal rendelkezem
Sadie Freya Collins
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Pént. Márc. 16 2018, 23:31
sadie & seth
i guess we meet again
Olyan furcsa látványt okoz neki a férfi, akit egykoron szeretett. Mintha nem is ugyanaz lenne már, de ezt egyáltalán nem kellene felrónia neki, hiszen már ő sem ismeri teljesen minden egyes rezdülését. Azt hitte, hogy ez a beépített munka lesz az élete csúcsa, de igazából ez volt az, ami véglegesen letörte a szárnyait. Megtörte és már soha nem lesz olyan, mint egykoron. Örökké félelemben kell majd élnie, mert nem fogja tudni elfelejteni mindazt, amit keresztül ment. - Szóval lényegében azért fizetnek téged, mert nindzsát játszol? De tulajdonképpen, akkor miért is pont erre a házra esett a választásod? - Nem tudja megérteni, hogy miért pont itt bukkant fel annyi idő után, miért itt találkoznak. De egy része rendkívül hálás annak, hogy felbukkant, mert fogalma nincs mi sétált volna át azon az ajtón, ha Seth nem bukkant volna fel. - Köszönöm. - Jól esett neki a dzsekije melegsége, holott koránt sem azért reszketett, mert fázott volna. Bár talán a sokkhatás miatt egy kicsit lehet.. Úgy érzi, hogy kirántották a lába alól a talajt és nem biztos benne, hogy valaha is újra megleli majd. - Nem fogod elmondani, hogy mit keresel itt, ugye?
❖ Megjegyzés:
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Pént. Márc. 16 2018, 23:25
Még mindig zavarodott pillantásokat vetek rá. - fegyverem is van ne aggódj, de éppen nindzsát játszok. - Mondom gúnyosan. Mi baj van a szerkómmal? Szerintem atom király, bizonyára csak irigy, bár megnézném ilyen cucban. Végig mérem a nőt, még mindig remeg. Leveszem a dzsekim, és rá adom. - Tessék. - Mondom, majd elmosolyodom. Megtudnám csókolni, de nem engedné.
[/quote]
Klánvezér
ranggal rendelkezem
Sadie Freya Collins
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Pént. Márc. 16 2018, 23:16
sadie & seth
i guess we meet again
Az előbbi fekete szempár, ami olyan ismerős volt, mintha már régóta követné. Teljesen össze van zavarodva és az sem segít rajta, hogy Seth bukkan fel a semmiből. A tetoválósain kívül valami teljesen más dolgok borítják a testét és egy kard van a kezében. Mégis mit gondol, mire jó egy kard? Még ő maga sem volt biztos abban, hogy egy fegyverrel úgy igazán sokra menne. Hiszen úgy remegett a keze, mint a kocsonya. - Hát nem igazán tudom hova tenni. - Zavarodottan tekint a férfira a szíve még mindig őrülten ver, ami már maga sem tudja, hogy azért van, mert még mindig fél, vagy egyszerűen csak élete szerelme van rá ilyen hatással. - Mégis miféle új munkád van? Valami az ókorból, hogy karddal hadonászol? Talán valami szektához csatlakoztál? - A jelek rajta talán valami egységességet képviselnek. De nem tűnik úgy, mintha tetkók lennének. Sokkal inkább olyan, mintha beleégették volna a bőrébe. A gondolatai olyan hevesen forognak a fejében, hogy szinte kis híján beleszédül. Fogalma nincs, hogy mibe is csöppent bele igazán.
❖ Megjegyzés:
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Pént. Márc. 16 2018, 23:01
Elmosolyodom, hiszen a lány még mai napig olyan gyonyorű. Bár nem mintha olyan sok év telt volna el. - Nem tetszik a domina szerkók? - Mosolygok, miközben hallom a társam lépteit. Reménykedem csak, hogy nem jön ide. Megrázom a fejem. - Mindig az a k**va munka.. - fintorgom, és gyezem meg halkan. Semmilyen indulat incs a hangomban, csupán egy tény. - Új ..öhm munkám van. -Mondom, bár ezért nem igen kapok fizut.
Klánvezér
ranggal rendelkezem
Sadie Freya Collins
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Szomb. Márc. 03 2018, 14:34
sadie & seth
i guess we meet again
Minden olyan gyorsan történt. Még megemésztenie sem volt ideje. A fekete szempár, mely az utóbbi időben, mintha mindenhova árnyékként követné. Aztán megjelent Seth. Az Ő Seth-je, akit annyira szeretet, mint senki mást ezen az elcseszett világon. Pánik járta át minden egyes porcikáját. Nem tudta, hogy amit látott az valóság, vagy sem. A világ, mintha teljesen ellene fordult volna. Egyszerűen nem tudta, hogy mi tévő legyen. Szemét zavartan futtatta végig a férfin, akit még mindig bőszen szeretett, de soha el nem árulhatta, hogy miért sétált ki az életéből. Szerette volna elmondani, megmagyarázni, de most már késő. Tudja jól, hogy mély sebet ejtett a férfin még akkor is, ha ez nem görnyed össze és sírja el magát előtte. Hiszen Ő maga is átérezte a fájdalmat,a mit az elszakadás okozott Még mindig érzi. - Én mit keresek itt? Te mit keresel itt? - Förmedt rá a férfira, hiszen még mindig nem értette, hogy került ide. Ő legutóbb egy találkozót látott itt lezajlani és nem hagyta nyugodni az egész azért jött ide vissza. De Ő miért.. Vajon honnan tudta? Az egész olyan zavaros. - Egy régi ügyet akartam ellenőrizni, alátámasztani. De ez még mindig nem magyarázza meg, hogy miért csörtettél ide be a késkészleteddel pont most.. pont ide. - Nem mer beszélni a fekete szempárról, hiszen félő, hogy akkor valami elmegyógyintézetbe rakatná. Bár már egyre inkább kezdi azt érezni, hogy pont odavaló lenne.
❖ Megjegyzés:
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Pént. Márc. 02 2018, 19:05
Még mindig figyelem a remegő lányt, ahogyan a szemében ott ül a rémület. Valamit látott, ez nem kétséges, és az sem, ahogyan még most is észveszejtően szexi. Legszívesebben megcsókolnám, de el hagyott, amit soha nem tudok megbocsájtani neki.
Vissza gondolok a szép emlékekre, ahogyan még a karjaimban tarthattam, amikor először mondta, hogy szeret, vagy először éreztem én is ezt. Ez a nő jelentette nekem, a mindenem miatta léptem jó útra, és miatta süllyedtem vissza a mélybe, de vajon tudja ezt? Tudja, hogy megbántott engem?
Mondata után rá nézek magamra, igaza van. Lecseréltem a puskát csini kis kardokra, de mással nem megyek egy démon ellen, csak ezekkel. - Nagyon vicces vagy, de elmondanád mi a francokat láttál, és amúgy meg mit keresel itt? - Mondom értetlenül erősen gesztikulálva.
Klánvezér
ranggal rendelkezem
Sadie Freya Collins
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Szer. Dec. 27 2017, 01:23
sadie & seth
i guess we meet again
Minden olyan rettenthetetlenül zavaros volt. Szinte nem tudta épp ésszel felfogni, hogy mi történik. Olyan gyorsan kellett menekülőre fognia és imádkoznia az életéért, hogy fel sem fogta mégis mit is jelent az, hogy újra láthatja Őt. A férfit, akit mérhetetlenül szeretett, amióta csak megismerte. Nem így képzelte el az újra egyesülést. Mintha hirtelen minden értelmét veszítette volna.
- Ez attól függ, hogy ki hogy tudja használni. - Utalt arra, hogy jelen helyzetben a remegő kezével még a mozdulatlan alakjára sem lenne képes egy lövést sem leadni. Míg az ő kardja valahogy sokkal több hatalmat és veszélyt sugallt a számára. A kérdését egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Hiszen mégis mit mondhatna? Hogy látott egy fekete szempárt? Azt hinné, hogy bedilizett. De nem csak a fekete szempár volt. Mintha az emberi alak átdeformálódott volna valami teljesen mássá. Nem emberivé. De ezt nem mondhatja ki hangosan. Nem lehet. - Mi ez a gönc rajtad? Valami kapuzárási pánikod van és stílust váltottál? Tudtommal neked is inkább a lőfegyverek voltak a barátaid. - Tereli a témát ezzel mentve a saját bőrét, hogy ne kelljen arról beszélnie, hogy mit is látott vagy éppenséggel mit nem. Nem áll készen arra, hogy kényszerzubbonyban bedugják valahová. Valószínűleg soha nem fog erre készen állni.
❖ Megjegyzés:
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Elhagyatott ház Szer. Dec. 20 2017, 14:42
Kardom magam elé tartom, majd mikor szembesülök a nővel, akit annak idején szerettem, sőt még mindig megremegek. Valami játék lenne, amit a démonok kergetnek, vagy mi történik velem? Komolyan itt áll elöttem a nő, aki feleségem volt régen? Pisztoly remeg a kezében, és látom, hogy valami nem oké vele. A szemei félelemtől tükrözödtek, és én csak meredten nézem őt. Még soha nem láttam rettegni ennyire valamitől, mindig egy olyan nő volt, aki magabiztos és még a legáldázabb embertől sem fél.
- És te? - HIrteen nem tudtam mit válaszoljak, kérdésre kérdéssel felelek, engem erre nem képeztek ki, hogy mi lesz, ha találkozom az ex feleségemmel. Egyáltalán nem is vagyok benne biztos, hogy ő az. - Ez egy kard. Te nálad egy sokkal veszélyesebb, pisztoly. - Emelem ki, mint valami ovishoz beszélnék, és nyújtom a kezem, hogy adja szépen oda. Végig mérem közben, hogy nem esett e baja, közben a társam keresi a démont a szobában, majd a másikba is, láom, hogy volt kedvesem nem igen érti a dolgot, rémültségéből azt szűrőm le, láthatott valamit. De ez képtelenség. - LÁttál valamit? - Kérdezem, mert, ha igen, akkor bizony ő egy látó mondén, vagy mi. Valamit makogtak nekem, de éppen a tegnapi kaját igyekeztem a fogam közül kihalászni.